Päivän vieras

Mitä eroa on suomalaisella ja virolaisella? Vieraana Helsinki-Tallinn express-kirjailija Antto Terras

Mitä eroa on suomalaisella ja virolaisella? Vieraana Helsinki-Tallinn express-kirjailija Antto Terras

Antto Terras on esiintyjä, joka ei kaihda ottaa uusia suuntia. Muun muassa stand-upin ja  "roastaamisen" taitava Terras tekee Tampereelle syyskuussa myös yllättävän liikkeen, kun hänen näytelmänsä Päiväristeily esitetään tavanomaisista teatteriestradeista poiketen, yökerho Ilonassa. Aiemmin näytelmää on esitetty mm. Seinäjoen kaupunginteatterissa.

Antto Terras piipahti SUN Radion aamulähetyksessä Ilkka Lahden vieraana.

Terras tunnetaan myös kirjailijana Stockmann Yard ja Pilkkuun asti -teoksista. Tuorein kirja Helsinki-Tallinn express pohtii suomalaisuuden ja virolaisuuden eroavaisuuksia. Nuorena Virosta Suomeen muuttaneella Terraksella riittää aiheesta yllin kyllin kokemusta ja näkemystä. Kuuntele!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>