SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin.
Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.
Avausjaksossa Ahlmanin Harri Ala-Kapee, Riitta Niiranen ja Jarkko Lattu kertovat maitotuotteiden taipaleesta lehmästä ruokapöytään. Toisessa osassa viiniasiantuntija Timo Jokinen kertoo viinin tuotantovaiheista ja viinin yhdistämisestä eri makuihin.
Harri Ala-Kapee, Riitta Niiranen ja Jarkko Lattu:
Ahlmanin Harri Ala-Kapeeta, Riitta Niirasta ja Jarkko Lattua kuullaan syyskuussa Ruoka & Sadonkorjuu teemaohjelmissa.[/caption]
Timo Jokinen:
Winebridgen Timo Jokinen toimii viinien ja hyvän ruoan asiantuntijana syyskuun teemaohjelmissa.[/caption]
SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin. Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25. Tällä kertaa kuullaan ruokaan ja […]
SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin. Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25. Ruoka ja sadonkorjuu -teemassa kuullaan […]