SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin.
Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.
Ruoka ja sadonkorjuu -teemassa kuullaan tänään mm. Ahlmanin tilapuodin valikoimista. Jos haluaa valmistaa itse todellista lähiruokaa, voi Ahlmanilta hakea vaikkapa vastalypsettyä maitoa, kertoo Sari Roine. Toisessa osassa useita keittokirjoja tehnyt tv-kokki Maija Silvennoinen ja ravintoloitsija Timo Jokinen kertovat ravintola-alan trendeistä ja muutoksista.
Ahlmanin tilapuodista saa todellista lähiruokaa.[/caption]
Maija Silvennoinen ja Timo Jokinen.
Yhteistyössä: