sadonkorjuu

Ruoka & Sadonkorjuu – teemaviikot: Ruokaa läheltä ja kaukaa

today18.9.2018

share close

SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin.

Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.

Ruoka ja sadonkorjuu -teemassa kuullaan tänään mm. Ahlmanin tilapuodin valikoimista. Jos haluaa valmistaa itse todellista lähiruokaa, voi Ahlmanilta hakea vaikkapa vastalypsettyä maitoa, kertoo Sari Roine. Toisessa osassa useita keittokirjoja tehnyt tv-kokki Maija Silvennoinen ja ravintoloitsija Timo Jokinen kertovat ravintola-alan trendeistä ja muutoksista.

Ahlmanin tilapuodista saa todellista lähiruokaa.[/caption]

Maija Silvennoinen ja Timo Jokinen.

Yhteistyössä:

      

 

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

Katso myös nämä

sadonkorjuu

Ruoka & Sadonkorjuu – teemaviikot: Opiskelumahdollisuudet

SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin. Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25. Tällä kertaa kuullaan ruokaan ja […]

today25.9.2018

sadonkorjuu

Ruoka & Sadonkorjuu – teemaviikot: Ahlmanin ja Winebridgen ravintolatarjonta

SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin. Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25. Winebridgen ravintoloitsija Timo Jokinen kertoo […]

today12.9.2018


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%