sadonkorjuu

Ruoka & Sadonkorjuu - teemaviikot: Ruokaa läheltä ja kaukaa

Ruoka & Sadonkorjuu - teemaviikot: Ruokaa läheltä ja kaukaa

SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin.

Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.

Ruoka ja sadonkorjuu -teemassa kuullaan tänään mm. Ahlmanin tilapuodin valikoimista. Jos haluaa valmistaa itse todellista lähiruokaa, voi Ahlmanilta hakea vaikkapa vastalypsettyä maitoa, kertoo Sari Roine. Toisessa osassa useita keittokirjoja tehnyt tv-kokki Maija Silvennoinen ja ravintoloitsija Timo Jokinen kertovat ravintola-alan trendeistä ja muutoksista.

Ahlmanin tilapuodista saa todellista lähiruokaa.

Maija Silvennoinen ja Timo Jokinen.

Yhteistyössä:

      

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>