sadonkorjuu

Ruoka & Sadonkorjuu – teemaviikot: Ahlmanin ja Winebridgen ravintolatarjonta

today12.9.2018

share close

SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin.

Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.

Winebridgen ravintoloitsija Timo Jokinen kertoo suomalaisten ravintolatottumuksista ja esittelee uuden ravintolansa tarjontaa. Toisessa osassa vieraillaan Ahlmanin opistolla. Paitsi koulutusta, alueelta löytyy myös kaikille avoimia tasokkaita ravintoloita, kertoo ravintolapäällikkö Leena Pekkanen.

 

 

 

Winebridgen Timo Jokinen toimii viinien ja hyvän ruoan asiantuntijana syyskuun teemaohjelmissa.[/caption]

 

Ahlmanin Ravintola Anna tarjoilee herkullista lounasta.[/caption]

Yhteistyössä:

      

 

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

Katso myös nämä

sadonkorjuu

Ruoka & Sadonkorjuu – teemaviikot: Opiskelumahdollisuudet

SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin. Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25. Tällä kertaa kuullaan ruokaan ja […]

today25.9.2018

sadonkorjuu

Ruoka & Sadonkorjuu – teemaviikot: Ruokaa läheltä ja kaukaa

SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin. Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25. Ruoka ja sadonkorjuu -teemassa kuullaan […]

today18.9.2018


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%