sadonkorjuu

Ruoka & Sadonkorjuu - teemaviikot: Maidon ja viinin matka

Ruoka & Sadonkorjuu - teemaviikot: Maidon ja viinin matka

SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin.

Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.

Avausjaksossa Ahlmanin Harri Ala-Kapee, Riitta Niiranen ja Jarkko Lattu kertovat maitotuotteiden taipaleesta lehmästä ruokapöytään. Toisessa osassa viiniasiantuntija Timo Jokinen kertoo viinin tuotantovaiheista ja viinin yhdistämisestä eri makuihin.

Harri Ala-Kapee, Riitta Niiranen ja Jarkko Lattu:

 

Ahlmanin Harri Ala-Kapeeta, Riitta Niirasta ja Jarkko Lattua kuullaan syyskuussa Ruoka & Sadonkorjuu teemaohjelmissa.

Timo Jokinen:

 

Winebridgen Timo Jokinen toimii viinien ja hyvän ruoan asiantuntijana syyskuun teemaohjelmissa.

Yhteistyössä:

      

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>