sadonkorjuu

Ruoka & Sadonkorjuu - teemaviikot: Maidon ja viinin matka

Ruoka & Sadonkorjuu - teemaviikot: Maidon ja viinin matka

SUN Radion ruoka- ja sadonkorjuu -teemaohjelma kertoo ruuan matkasta pelloilta pöytiin läheltä ja kaukaa. Lisäksi tarjolla on asiantuntijoiden vinkkejä makumaailmoiden yhdistämisestä. Perehdymme myös ruokaan liittyviin koulutusmahdollisuuksiin.

Ruoka & Sadonkorjuu -ohjelmasarjaa kuullaan syyskuun ajan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.

Avausjaksossa Ahlmanin Harri Ala-Kapee, Riitta Niiranen ja Jarkko Lattu kertovat maitotuotteiden taipaleesta lehmästä ruokapöytään. Toisessa osassa viiniasiantuntija Timo Jokinen kertoo viinin tuotantovaiheista ja viinin yhdistämisestä eri makuihin.

Harri Ala-Kapee, Riitta Niiranen ja Jarkko Lattu:

 

Ahlmanin Harri Ala-Kapeeta, Riitta Niirasta ja Jarkko Lattua kuullaan syyskuussa Ruoka & Sadonkorjuu teemaohjelmissa.

Timo Jokinen:

 

Winebridgen Timo Jokinen toimii viinien ja hyvän ruoan asiantuntijana syyskuun teemaohjelmissa.

Yhteistyössä:

      

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>