Päivän vieras

Ystäväni Pikku Pörriäinen tanssii Tanssiteatteri MD:ssa - Elina Jakowleva & Arto Piispanen vieraina

Ystäväni Pikku Pörriäinen tanssii Tanssiteatteri MD:ssa - Elina Jakowleva & Arto Piispanen vieraina

Pikku Kakkosessakin nähdyn  Pikku Pörriäisen hahmot siirtyvät tänä syksynä esiintymään Tanssiteatteri MD:n Hällä-näyttämölle. Hauskat ötökät saavat teatterin ensi-iltansa perjantaina 14.9. Koko perheen teoksessa utelias kärpänen kohtaa ötökkämaailman monenkirjavia asukkeja.

Ystäväni Pikku Pörriäinen –esityksen käsikirjoituksen ja koreografian on tehnyt Tanssiteatteri MD:n tanssija-koreografi Elina Jakowleva. Esityksen musiikin on säveltänyt Arto Piispanen. He vierailivat ensi-illan aamuna SUN Radiossa Ilkka Lahden juttusilla!

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>