Päivän vieras

Tampereella suuri liikenneturvallisuustempaus tiistaina! Laura Riihentupa vieraana

Tampereella suuri liikenneturvallisuustempaus tiistaina! Laura Riihentupa vieraana

Tampereella käynnistyi varhain tiistaiaamuna liikenneturvallisuutta edistävä Huomaa mut liikenteessä! -tempaus Hämeenkadulla ja sen ympäristössä. Tempauksen tarkoituksena on kiinnittää ihmisten huomio liikenneturvallisuuteen muutosten myllerryksessä olevassa keskustassa ja herättää keskustelua liikenneturvallisuudesta.

Tiistaina on jaossa peräti 10.000 heijastinta. Heijastimien jako ajoittuu aamu- ja iltapäivän ruuhkaan sekä lounasaikaan, jolloin keskustan alueella on eniten liikennettä.

Osana tempausta Kulttuuritalo Laikun Musiikkisalissa esiintyvät TV:stä tutut Maltti ja Valtti, joiden esiintyminen Kulttuuritalo Laikussa alkaa tiistaina kell 15.30. Tämän lisäksi Liikenneturva esittää tietoiskuja liikenneturvallisuudesta ja Laikunlavan läheisyydessä voi myös nähdä poliisi– ja paloauton klo 16.00 (hälytysvaraus).

Tapahtuman järjestävät Tammerkosken Nuorkauppakamari ja Tampereen kaupunki yhdessä yhteistyökumppaneittensa kanssa.

Tammerkosken Nuorkauppakamarin projektipäällikkö Laura Riihentupa vieraili SUN Radion aamulähetyksessä Ilkka Lahden vieraana keskellä tiivistä tapahtuma-aamua!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>