Laulaja Heli Ruotsalainen vieraana: "Olen huomannut olevani sisukas"


Pirkanmaalaislaulaja Heli Ruotsalainen vieraili SUN Radion perjantaiaamun lähetyksessä Ilkka Lahden vieraana. Hän on juuri julkaissut joulunodotukseen kaksi kappaletta, Talven ihmemaa, sekä Joululaulu. Kappaleissa lauluääni soljuu tutun heleästi, mutta itsestäänselvyys laulu ja laulaminen ei Helille enää ole. Viime vuosina hän on joutunut keskittymään äänen kuntouttamiseen, nousukiidossa olleen uransa katkettua ääniongelmien vuoksi.

Nyt Heliltä on ilmestynyt joulumusiikkia ja hiljalleen laulaja-lauluntekijä on alkanut unelmoida keikkalavoille palaamisestakin... Kuuntele!

Yksi kommentti

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>