Päivän vieras

Juice-elokuvan säveltäjä Anssi Tikanmäki: "keskiviikon konsertissa legendaarisimmat kappaleet"

Juice-elokuvan säveltäjä Anssi Tikanmäki: "keskiviikon konsertissa legendaarisimmat kappaleet"

Keskiviikkona Tampereella Plevnassa teattereiden kaikki salit on varattu Juice-elokuvalle.

Ensi-iltajuhlat jatkuvat leffan jälkeen Tampereella Pakkahuoneella, jossa on luvassa Juice Originals -konsertti. Elokuvan musiikin säveltänyt Anssi Tikanmäki johtaa orkesteria, jossa nähdään Juicen eri yhtyeissä soittaneet Jari Yliaho, Safka Pekkonen, Juuso Nordlund, Hannu Tervaharju, Antti Tammilehto ja Vesa Sytelä sekä Eljas Tikanmäki ja Eemil Tikanmäki. Yhtyeen solistina toimii Juice-elokuvan päätähti Riku Nieminen. Lisäksi lavalla vierailee Juicen pitkäaikainen muusikkokollega ja ystävä Mikko Alatalo.

Illan aikana kuullaan Juicen legendaarisimpia kappaleita pitkästä aikaa liveolosuhteissa ja alkuperäisten soittajien esittämänä. Maanantaiaamuna Anssi Tikanmäki vieraili SUN Radiossa Ilkka Lahden jututettavana!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>