Pirkanmaa

Kansainvälinen lehdistötilaisuus toi Ylöjärvelle 55 toimittajaa, vihreät kuormaajat valloittavat maailmaa

today14.2.2019

Background
share close
Vihreät kuormaajat jatkavat maailmanvalloitustaan. Torstaina peräti 55 toimittajaa eri maista tutustui Ylöjärvellä Avant Tecno Oy:n tehtaaseen ja tuotteisiin. (Kuva: Matti Pulkkinen)
Vihreät kuormaajat jatkavat maailmanvalloitustaan. Torstaina peräti 55 toimittajaa eri maista tutustui Ylöjärvellä Avant Tecno Oy:n tehtaaseen ja tuotteisiin. (Kuva: Matti Pulkkinen)

Peräti 55 toimittajaa ja 20 agenttia osallistuu tänään torstaina ja huomenna perjantaina ylöjärveläisen kuormaajia valmistavan Avant Tecno Oy:n kansainväliseen lehdistötilaisuuteen. Toimitusjohtaja, teollisuusneuvos Risto Käkelä sanoo 28 vuoden ajan valmistetuista vihreistä kuormaajista tulleen maailmanlaajuisen hitin. Perheyrityksellä on vakaa asema kotimarkkinoilla, ja lisäksi se on vahva viejä – Avantteja matkaa peräti 55 maahan.

Toimitusjohtaja, teollisuusneuvos ja varatoimitusjohtaja Jani Käkelä kättelivät kymmenpäisen journalistien ja agenttien joukon torstaiaamuna Avant Tecnon tehtaalla Ylöjärvellä.

Markkinointisuunnittelija Ella Huilla sanoo Avant Tecnon kansainvälisen lehdistötilaisuuden saavuttaneen suuren suosion yllättäneen myönteisesti kaikki avanttecnolaiset.

– Kolme vuotta sitten pitämässämme kansainvälisessä mediatapahtumassa oli reippaasti puolta vähemmän osallistujia. Sekin tapahtuma onnistui yli odotusten. Tämänkertainen tiedotustilaisuus on historiallisen suuri. Meillä on peräti 55 toimittajaa ja parikymmentä agenttia. Kaikki järjestelyt ovat sujuneet hyvin, Huilla kertoo.

Risto Käkelä muistuttaa Avant Tecnon valmistamilla kuormaimilla olevan perinteisesti vahvan jalansijan Koti-Suomessa. Paikalla oli paljon kotimaisten medioiden edustajia.

– Viemme kuormaajiamme 55 maahan. Iloitsemme siitä, että saamme esitellä tuotantotilamme, juuri tehdyt investoinnit sekä tänä ja ensi vuonna toteutettavat hankkeet. Satsaamme muun muassa uusiin tuotantolinjoihin, koneisiin ja laitteisiin. Esittelemme käänteentekevän Avant 800 -sarjan, joka tuo mukanaan lisää nostokapasiteettia, entistä enemmän nostokorkeutta ja rutkasti lisää tehoa, teollisuusneuvos paljastaa.

Avanttecnolaiset saivatkin toimittajia Suomen lisäksi Saksasta, Sveitsistä, Itävallasta, Ranskasta, Puolasta, Isosta-Britanniasta, Irlannista, Tanskasta, Norjasta, Ruotsista, USA:sta, Venäjältä, Virosta ja Liettuasta.

Risto Käkelä arvioi, ettei brexit vaikuta juurikaan Avant Tecnon vientiin Isoon-Britanniaan.

– Olemme erittäin luottavaisia myös USA:n vientiin, sillä amerikkalaiset arvostavat laatua ja käyttövarmuutta, hän lisää.

Risto Käkelä uskoo, että onnistunut kansainvälinen mediatilaisuus poikii tuloksia Saksan Munchenissä huhtikuussa pidettäviä maailman suurimpia rakennuskonealan Bauma 2019 -messuja silmällä pitäen. Suurmessut järjestetään kolmen vuoden välein. Avant Tecno on ollut mukana mahtimessuilla perustamisestaan lähtien.

Varatoimitusjohtaja Jani Käkelä esitteli Avant Tecnon tiimiä kansainväliselle toimittajajoukolle. Etenkin ylöjärveläisyrityksen investoinnin ja uudet tuotteet kiinnostavat medioiden edustajia. (Kuva: Matti Pulkkinen)
Varatoimitusjohtaja Jani Käkelä esitteli Avant Tecnon tiimiä kansainväliselle toimittajajoukolle. Etenkin ylöjärveläisyrityksen investoinnin ja uudet tuotteet kiinnostavat medioiden edustajia. (Kuva: Matti Pulkkinen)

Bauman tilastot vuodelta 2016 ovat komeaa luettavaa: lähes 585 000 messuvierasta 219 maasta, 605 000 neliötä näyttelytilaa ja noin 3 500 näytteilleasettajaa. Suomalaisia näytteilleasettajia mukana oli reilut 40.

Vuoden 2019 Bauma pidetään Munchenissä 8.-14. huhtikuuta. Järjestyksessään se on jo 32. kerta ja vielä entistäkin suurempi, sillä kahden uuden näyttelyhallin myötä koko messualueen pinta-ala on peräti 614 000 neliötä. Myös näytteilleasettajien sekä messuvierailijoiden määrän odotetaan kasvavan edellisestä kerrasta.

Aiheesta lisää keskiviikon 20. helmikuuta Ylöjärven Uutisissa.

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%