Eduskuntavaalit Lempäälässä ja Vesilahdessa

"En usko sukupuolihömppään!" Perussuomalaisten Auri Siika-aho tyrmää sukupuolineutraalin kasvatuksen

"En usko sukupuolihömppään!" Perussuomalaisten Auri Siika-aho tyrmää sukupuolineutraalin kasvatuksen

 

Perussuomalaisten lempääläinen ehdokas Auri Siika-aho nostaa ykkösasioikseen mielenterveystyön ja nuorten hyvinvoinnin. – Nuoret voivat huonosti ja edelleen on paljon etenkin nuoria miehiä, jotka putoavat yhteiskunnan rattaista eikä heille ole turvaverkkoa.

Auri Siika-aho antaa täystyrmäyksen sukupuolineutraalille kasvatukselle. Mutta mitä mieltä hän on sukupuolten tasa-arvosta? Toimittaja Juha Raunio veikkasi paljonko Auri Siika-aho saa ääniä vaaleissa. Katso, mikä on Siika-ahon oma arvio? Mitä sinä veikkaat Siika-ahon äänimääräksi?

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>