Eduskuntavaalit Lempäälässä ja Vesilahdessa

Vasemmistoliiton Satu Kosola: Kuntaliitos Tampereen kanssa ei ole mikään peikko

Vasemmistoliiton Satu Kosola: Kuntaliitos Tampereen kanssa ei ole mikään peikko

 

Vasemmistoliiton lempääläinen ehdokas Satu Kosola haluaa tuoda kuuluviin tavallisen kansalaisen äänen. – Liike-elämällä, yrityksillä ja muilla on omat edunvalvojansa. Koen, että minä voisin olla tavallisen kansan edunvalvoja.

Kosola puolustaa hyvinvointivaltiota ja miettii, nähdäänkö sen arvo, ollaanko sitä tuhoamassa. Mitä ehdokas sanoo isis-morsianten kotouttamista, ydinvoimasta ja kuntaliitoksesta Tampereen kanssa? Toimittaja Juha Raunio ja Satu Kosola arvioivat, kuinka paljon ehdokas Kosola saa ääniä. Katso arviot ja tee omasi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>