Eduskuntavaalit Lempäälässä ja Vesilahdessa

Vasemmistoliiton Satu Kosola: Kuntaliitos Tampereen kanssa ei ole mikään peikko

Vasemmistoliiton Satu Kosola: Kuntaliitos Tampereen kanssa ei ole mikään peikko

 

Vasemmistoliiton lempääläinen ehdokas Satu Kosola haluaa tuoda kuuluviin tavallisen kansalaisen äänen. – Liike-elämällä, yrityksillä ja muilla on omat edunvalvojansa. Koen, että minä voisin olla tavallisen kansan edunvalvoja.

Kosola puolustaa hyvinvointivaltiota ja miettii, nähdäänkö sen arvo, ollaanko sitä tuhoamassa. Mitä ehdokas sanoo isis-morsianten kotouttamista, ydinvoimasta ja kuntaliitoksesta Tampereen kanssa? Toimittaja Juha Raunio ja Satu Kosola arvioivat, kuinka paljon ehdokas Kosola saa ääniä. Katso arviot ja tee omasi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>