Pirkanmaa

Kauppiasyrittäjä Marko Strand K-Citymarket-ketjun johtokunnan puheenjohtajistoon ja K-ruokakauppiasyhdistyksen hallitukseen

Kauppiasyrittäjä Marko Strand K-Citymarket-ketjun johtokunnan puheenjohtajistoon ja K-ruokakauppiasyhdistyksen hallitukseen

Kauppiasyrittäjä Marko Strand haluaa kehittää K-Citymarket Lielahtea ja Ylöjärveä sekä koko kauppaketjua. Hänet on valittu K-Citymarket-ketjun johtokunnan varapuheenjohtajaksi ja K-ruokakauppiasyhdistyksen hallituksen jäseneksi. (Kuva: Matti Pulkkinen)
Kauppiasyrittäjä Marko Strand haluaa kehittää K-Citymarket Lielahtea ja Ylöjärveä sekä koko kauppaketjua. Hänet on valittu K-Citymarket-ketjun johtokunnan varapuheenjohtajaksi ja K-ruokakauppiasyhdistyksen hallituksen jäseneksi. (Kuva: Matti Pulkkinen)

Suomessa ainoana kauppiasyrittäjänä kahta K-Citymarketia pitävä Marko Strand osallistuu voimakkaasti kauppaketjunsa luottamustehtäviin. Jo jonkin aikaa K-Citymarket-ketjun johtokunnassa ollut Strand nousee nyt varapuheenjohtajaksi. Lisäksi hän aloittaa K-ruokakauppiasyhdistyksen hallituksessa.

Marko ja Minna Strand tekevät uraa uurtavaa työtä luotsaamalla kahta K-Citymarketia. Vuodesta 2010 lähtien Strandit ovat tehneet kauppaa Tampereen toiseksi vanhimmassa citymarketissa Lielahdessa. Vuonna 2017 kauppiaspari otti hoitoonsa Ylöjärven Elovainiolla Kauppakeskus Elossa olevan citymarketin.

Strandien kauppiasura on kestänyt kauan. Strandien ensimmäinen kauppa oli K-Market Manu Hämeenlinnassa. Seuraava askel vei Turenkiin K-Supermarket-kauppiaaksi. Ennen Tamperetta työmaana oli K-Citymarket Keravalla.

Marko Strand sanoo saaneensa eri kauppiasyrittäjävaiheissaan apua kollegoiltaan.

- Juuri tämä toisten auttaminen on ollut pontimenani osallistua ketjun eri luottamustehtäviin. Ne tarjoavat näköalapaikan toimialalle. Lisäksi avautuu mahdollisuus kehittää kaupan arkea eli jokapäiväistä toimintaa. Kaiken pontimena on se, että asiakkaat saavat asioida parhaissa mahdollisissa kaupoissa, hän kiteyttää.

Strand on työskennellyt jo aiemmin K-Citymarket-ketjun johtokunnan jäsenenä, mutta nyt hän on varapuheenjohtaja. K-ruokakauppiasyhdistyksen hallituksen jäsenyys on uusi posti.

- Luottamuskauppiaana haluan olla kehittämässä ja vaikuttamassa ketjumme tulevaisuuteen, hän kiteyttää.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>