Uutiset

Hämeenkyrössä maastopalo - Pelastuslaitos muistuttaa ruohikkopalovaroituksesta

Hämeenkyrössä maastopalo - Pelastuslaitos muistuttaa ruohikkopalovaroituksesta

Hämeenkyrössä Sasintien soramontun tuntumassa paloi tiistaina maastoa noin 400 neliön verran, tiedottaa Pirkanmaan pelastuslaitos. Päivällä syttynyt palo sai alkunsa risujen poltosta ja eteni metsän reunaan kasatusta risukasasta kohti kivikkoista rinnettä, jonne palokunta sai palon pysäytettyä.

Pelastuslaitos muistuttaa, että avotulta ei saa tehdä, jos olosuhteet kuivuuden, tuulen tai muun syyn takia ovat sellaiset, että metsäpalon, ruohikkopalon tai muun tulipalon vaara on ilmeinen. Pirkanmaalla on tällä hetkellä voimassa varoitus ruohikkopalovaarasta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>