juhlat-teemaviikko

Juhlat-teemaviikot: Juhlien ruokatrendit & kutsukortit

today7.5.2019

share close

SUN Radion Juhlat -teemaviikoilla kuullaan toukokuun ajan asiaa mm. juhlapaikan valinnasta, koristeluista, tarjoiluista ja ohjelmista. Hyvien juhlien järjestäminen alkaa usein jo kauan ennen varsinaista juhlahetkeä. Hyviä juhlia myös muistellaan vielä pitkään niiden jälkeenkin.

Juhlat -ohjelmasarja kuullaan SUN Radiossa tiistaisin klo 17.25 sekä uusintana torstaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.

Ensimmäisessä jaksossa Juveneksen juhlapalvelupäällikkö Elina Voitila ja keittiöpäällikkö Mika Sirkiä kertovat juhlien ruokatrendeistä ja esittelevät Hatanpään kartanon monipuolisia mahdollisuuksia juhlapaikkana. A-Printin yrittäjä Petri Lounamaa puolestaan kertoo esimerkiksi kutsukorttien monipuolisista mahdollisuuksista juhlatunnelman käynnistäjänä.

Juveneksen juhlapalvelupäällikkö Elina Voitila ja keittiöpäällikkö Mika Sirkiä:

 

A-Printin yrittäjä Petri Lounamaa:

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

Katso myös nämä

juhlat-teemaviikko

Juhlat-teemaviikot: Viinikylässä pääsee valmiiseen juhlapöytään

SUN Radion Juhlat -teemaviikoilla kuullaan toukokuun ajan asiaa mm. juhlapaikan valinnasta, koristeluista, tarjoiluista ja ohjelmista. Hyvien juhlien järjestäminen alkaa usein jo kauan ennen varsinaista juhlahetkeä. Hyviä juhlia myös muistellaan vielä pitkään niiden jälkeenkin. Juhlat -ohjelmasarja kuullaan SUN Radiossa tiistaisin klo 17.25 sekä uusintana torstaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25. […]

today28.5.2019

juhlat-teemaviikko

Juhlat-teemaviikot: Finlaysonin alueella voi juhlia monin tavoin

SUN Radion Juhlat -teemaviikoilla kuullaan toukokuun ajan asiaa mm. juhlapaikan valinnasta, koristeluista, tarjoiluista ja ohjelmista. Hyvien juhlien järjestäminen alkaa usein jo kauan ennen varsinaista juhlahetkeä. Hyviä juhlia myös muistellaan vielä pitkään niiden jälkeenkin. Juhlat -ohjelmasarja kuullaan SUN Radiossa tiistaisin klo 17.25 sekä uusintana torstaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25. […]

today21.5.2019


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%