juhlat-teemaviikko

Juhlat-teemaviikot: Finlaysonin alueella voi juhlia monin tavoin

Juhlat-teemaviikot: Finlaysonin alueella voi juhlia monin tavoin

SUN Radion Juhlat -teemaviikoilla kuullaan toukokuun ajan asiaa mm. juhlapaikan valinnasta, koristeluista, tarjoiluista ja ohjelmista. Hyvien juhlien järjestäminen alkaa usein jo kauan ennen varsinaista juhlahetkeä. Hyviä juhlia myös muistellaan vielä pitkään niiden jälkeenkin.

Juhlat -ohjelmasarja kuullaan SUN Radiossa tiistaisin klo 17.25 sekä uusintana torstaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.

Kolmannessa jaksossa kuullaan Tampereen historiaan kiinteästi kuuluvan Finlaysonin alueen juhlamahdollisuuksista. Alueen eri toimijat tekevät tiivistä yhteistyötä erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämisessä, kertovat Juveneksen markkinointikoordinaattori Elina Porkka (kuvassa oikealla) ja myyntipäällikkö Arja Mäkimartti.

Elina Porkka ja Arja Mäkimartti:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>