juhlat-teemaviikko

Juhlat-teemaviikot: Juhlapaikat ja juhlien jälkimainingit

today15.5.2019

share close

SUN Radion Juhlat -teemaviikoilla kuullaan toukokuun ajan asiaa mm. juhlapaikan valinnasta, koristeluista, tarjoiluista ja ohjelmista. Hyvien juhlien järjestäminen alkaa usein jo kauan ennen varsinaista juhlahetkeä. Hyviä juhlia myös muistellaan vielä pitkään niiden jälkeenkin.

Juhlat -ohjelmasarja kuullaan SUN Radiossa tiistaisin klo 17.25 sekä uusintana torstaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.

Juveneksen juhlapalvelupäällikkö Elina Voitila ja myyntipäällikkö Arja Mäkimartti kertovat juhlien järjestämisestä Tampereen keskustasta löytyvistä lukuisista City-ravintoloista. Yrittäjä Petri Lounamaa kertoo, mitä kaikkea A-Print tarjoaa vielä juhlien jälkeenkin. Samalla saadaan hyviä vinkkejä myöskin lahjojen hankintaan.

Juveneksen juhlapalvelupäällikkö Elina Voitila Hatanpään Kartanolla:

Elina Voitila ja Arja Mäkimartti:

A-Printin yrittäjä Petri Lounamaa:

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

Katso myös nämä

juhlat-teemaviikko

Juhlat-teemaviikot: Viinikylässä pääsee valmiiseen juhlapöytään

SUN Radion Juhlat -teemaviikoilla kuullaan toukokuun ajan asiaa mm. juhlapaikan valinnasta, koristeluista, tarjoiluista ja ohjelmista. Hyvien juhlien järjestäminen alkaa usein jo kauan ennen varsinaista juhlahetkeä. Hyviä juhlia myös muistellaan vielä pitkään niiden jälkeenkin. Juhlat -ohjelmasarja kuullaan SUN Radiossa tiistaisin klo 17.25 sekä uusintana torstaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25. […]

today28.5.2019

juhlat-teemaviikko

Juhlat-teemaviikot: Finlaysonin alueella voi juhlia monin tavoin

SUN Radion Juhlat -teemaviikoilla kuullaan toukokuun ajan asiaa mm. juhlapaikan valinnasta, koristeluista, tarjoiluista ja ohjelmista. Hyvien juhlien järjestäminen alkaa usein jo kauan ennen varsinaista juhlahetkeä. Hyviä juhlia myös muistellaan vielä pitkään niiden jälkeenkin. Juhlat -ohjelmasarja kuullaan SUN Radiossa tiistaisin klo 17.25 sekä uusintana torstaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25. […]

today21.5.2019


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%