Juhlat-teemaviikot: Juhlapaikat ja juhlien jälkimainingit

SUN Radion Juhlat -teemaviikoilla kuullaan toukokuun ajan asiaa mm. juhlapaikan valinnasta, koristeluista, tarjoiluista ja ohjelmista. Hyvien juhlien järjestäminen alkaa usein jo kauan ennen varsinaista juhlahetkeä. Hyviä juhlia myös muistellaan vielä pitkään niiden jälkeenkin.

Juhlat -ohjelmasarja kuullaan SUN Radiossa tiistaisin klo 17.25 sekä uusintana torstaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.

Juveneksen juhlapalvelupäällikkö Elina Voitila ja myyntipäällikkö Arja Mäkimartti kertovat juhlien järjestämisestä Tampereen keskustasta löytyvistä lukuisista City-ravintoloista. Yrittäjä Petri Lounamaa kertoo, mitä kaikkea A-Print tarjoaa vielä juhlien jälkeenkin. Samalla saadaan hyviä vinkkejä myöskin lahjojen hankintaan.

Juveneksen juhlapalvelupäällikkö Elina Voitila Hatanpään Kartanolla:

Elina Voitila ja Arja Mäkimartti:

A-Printin yrittäjä Petri Lounamaa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>