Päivän vieras

Urkin Piilopirtti Pinsiössä tietää tuhannet tarinat tunnettujen suomalaisten saunareissuista korkealaatuiseen taiteeseen asti – mitä matkailukohde esittelee 2019 kesällä?

today16.5.2019

share close

Maakunnan Matti, toimittaja Matti Pulkkinen tutustutti kuulijat haastatlestavansa Jyrki Sasin kanssa taiteen ympäröimään matkailu-, ja majoituskohteeseen Pirkanmaalla. Kulttuurille ja taiteelle sydämensä antanut ja elämänsä omistanut Sasi on taiteellistanut hotellia, paviljonkia, saunoja sekä piha- ja puistoalueita runsaan kymmenen vuoden ajan.

Kohde tunnetaan saunoistaan, ja historia juontaakin kahden kansallisesti kovan löylymiehen, ystävysten kauppaneuvos Kalle Kaiharin ja presidentti Urho Kekkosen saunareissuihin.

Nyt Urkin Piilopirtti on kansainvälinen hotelli, josta kerrotaan myös SUOMI 100 -juhlakirjassa, jota muiden muassa valtiovieraat saavat lahjoikseen.

Kohteessa järjestetään hyvin erilaisia kulttuuri-, taide- ja yleisötapahtumia. Esimerkiksi 18. kesäkuuta luvassa on korkeatasoinen TOTAL SELLO FRESH -konsertti.

Kuuntele haastattelu!

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%