Päivän vieras

Suomalaisen lihan tuotantoa haittaa kiire

today9.7.2019

share close

Torpparin Lihan lihamestari Asko Männistö ja Ravintola Kajon ravintoloitsija Veli-Matti Lampinen vierailivat SUN Radiossa keskustelemassa suomalaisen lihan tuotannosta. Männistön mukaan suomalainen liha voisi olla maailman parasta, mikäli liiallinen tehokkuusajattelu ei toisi kiirettä teurastamisen jälkeiseen käsittelyyn.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%