Saunapäivän valtakunnallinen päätapahtuma Tampereella heinäkuun lopulla

Valtakunnallista Saunapäivää vietetään lauantaina 27.7. Maailman saunapääkaupunki Tampere isännöi päätapahtumaa Ratinanniemessä. Tampere-talon kaupunkitapahtumien päällikkö Saara Saarteinen kävi vieraanamme kertomassa asiasta.

Kommentit (3)

 1. Paavo Luukkonen

  Korpilahdella Päijänteen rannalla Alvarintien päässä lopetti kylpemisen juuri 13 henkeä. Saunassa oli tosi lämmintä ja Päivänteen vesi n. 21 astetta. Henki olisaunassa oikein lämpöinen n. 65 asteen lämmössä ja tuoreella vastalla vihdottuna.
  Saunaterveisin paavo luukkonen

  Vastaa
 2. Nimetön

  Laitoin juuri viestin saunomisesta.
  Hienoa ja henkeä oli.
  t. paavo luukkonen

  Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>