Uutiset

KRP kaipaa havaintoja, valokuvia tai videoita Porvoon epäiltyjen takaa-ajosta Pirkanmaalla

KRP kaipaa havaintoja, valokuvia tai videoita Porvoon epäiltyjen takaa-ajosta Pirkanmaalla

Keskusrikospoliisi on jatkanut paitsi Porvoon ampumatapauksen myös siihen liittyneen Pirkanmaalla tapahtuneen takaa-ajon tutkintaa. Poliisi pyytää mahdollisimman tarkan kuvan takaa-ajosta saadakseen tapahtuman nähneitä olemaan yhteydessä Keskusrikospoliisiin.

Havaintoja pyydetään sunnuntailta 25.8. klo 20.00-20.40 väliseltä ajalta Tampereen Rantatunnelin ja Ikaalisten väliltä VT3:lta pohjoisen suuntaan. Erityisen tärkeässä roolissa on takaa-ajotilanteesta taltioitu materiaali.

Valokuvia tai videoita tilanteesta pyydetään lähettämään WhatsAppin kautta numeroon 050 306 8875. Lisäksi KRP vastaanottaa vihjeitä osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi ja virka-aikana (kello 8-16) numeroon 0295 418 622.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>