Päivän vieras

Kangasala-talossa tapahtuu monenlaista

today27.1.2020

share close

Kangasala-talo on noussut varteenotettavaksi tekijäksi pirkanmaan kulttuurikentällä. Haastattelussa Irmeli Jokilampi, joka on talon viestinnästä vastaava. Kesän ja kevään aikana hellitään mm komiikan ystäviä sekä erityisesti syksyllä Queen-fanien kannattaa kuulemma olla kuulolla.

Haastattelun kuulet täältä:

 

7.2. on vuorossa nyt jo loppuunmyyty Queen-musikaali.

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva musikaali. Mercuryä esittää Mikael Saari, jonka  Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi Suomen isoimpien teattereiden lavoilla ja useissa musikaalirooleissa.

Queen-yhtyeen rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta Lontoon-matkalle mahtuu kommelluksia.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Suomen Musiikkiteatterin tuottaman esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa.

Showssa kuullaan Queenin suurimmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.

 

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%