Päivän vieras

Kangasala-talossa tapahtuu monenlaista

Kangasala-talossa tapahtuu monenlaista

Kangasala-talo on noussut varteenotettavaksi tekijäksi pirkanmaan kulttuurikentällä. Haastattelussa Irmeli Jokilampi, joka on talon viestinnästä vastaava. Kesän ja kevään aikana hellitään mm komiikan ystäviä sekä erityisesti syksyllä Queen-fanien kannattaa kuulemma olla kuulolla.

Haastattelun kuulet täältä:

 

7.2. on vuorossa nyt jo loppuunmyyty Queen-musikaali.

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva musikaali. Mercuryä esittää Mikael Saari, jonka  Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi Suomen isoimpien teattereiden lavoilla ja useissa musikaalirooleissa.

Queen-yhtyeen rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta Lontoon-matkalle mahtuu kommelluksia.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Suomen Musiikkiteatterin tuottaman esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa.

Showssa kuullaan Queenin suurimmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>