Päivän vieras

Kangasala-talossa tapahtuu monenlaista

Kangasala-talossa tapahtuu monenlaista

Kangasala-talo on noussut varteenotettavaksi tekijäksi pirkanmaan kulttuurikentällä. Haastattelussa Irmeli Jokilampi, joka on talon viestinnästä vastaava. Kesän ja kevään aikana hellitään mm komiikan ystäviä sekä erityisesti syksyllä Queen-fanien kannattaa kuulemma olla kuulolla.

Haastattelun kuulet täältä:

 

7.2. on vuorossa nyt jo loppuunmyyty Queen-musikaali.

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva musikaali. Mercuryä esittää Mikael Saari, jonka  Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi Suomen isoimpien teattereiden lavoilla ja useissa musikaalirooleissa.

Queen-yhtyeen rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta Lontoon-matkalle mahtuu kommelluksia.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Suomen Musiikkiteatterin tuottaman esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa.

Showssa kuullaan Queenin suurimmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>