Päivän vieras

Digikahvilat alkavat Lempäälässä

today30.1.2020

share close

Ajatus digikahviloista Lempäälässä heräsi viime vuonna Lempäälän kunnan lähipalveluvaliokunnassa. Lähipalveluvaliokunnan tahtotilana oli saada ikäihmisille digikahvilatoimintaa Lempäälään. Lähipalveluvaliokunta järjesti viime vuonna kaksi kuntalaisfoorumia ja kuuli kuntalaisia digiasioista.

Näissä tilaisuuksissa syntyi ikäihmisten ja nuorten kanssa hyvää pohdintaa ja keskustelua siitä, minkälaisia digitaitoja iäkkäämmillä kuntalaisilla on ja mihin asioihin kaivataan apua. Nuorilta lukiolaisilta saatiin ideoita, miten ja missä digiopastusta voisi ikäihmisille tarjota ja yhtenä ehdotuksena nuorilta oli, että järjestetään kerran kuukaudessa säännöllisesti rentoja tapahtumia esim. kahviloissa tai kirjastossa. Lempäälän kunta otti asian hoitaakseen ja kokeilee nyt kevään 2020 ajan digikahvilatoimintaa Lempäälän kirjastoissa.

 

Haastattelussa tapahtumakoordinaattori Tiina Hildén

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%