Päivän vieras

Miten ihmeessä laskettelukeskuksissa voi olla lunta?

Miten ihmeessä laskettelukeskuksissa voi olla lunta?

Rinteiden lumetus on välillä mustaa magiaa, tai ainakin tuntuu siltä. Mihin se perustuu ja miten se onnistuu vaikka talvi on ollut huono? Rinteiden sijainti on usein melko huono, mutta Sappeelle kulkee nyt bussiyhteys, mistä idea ja aloite tähän?

Wernerikursseja on järjestetty Sappeessa jo yli 10 vuoden ajan. Wernerikurssi madaltaa lasten lasketteluharrastuksen aloittamista. Kursseja on monia eritasoisia, aloittelijoista perusteet hallitseville. Sappee on jatkojalostanut Lumiwernerikurssia ja tarjoaa loppukaudeksi Pirkanmaan hiihtoloma viikoilla Lumiwernerikurssin aloittaville Family Park- sekä välinekausikortin veloituksetta.

 

Kaikesta tästä kävi Sampsan kanssa juttelemassa Sappeen rinneliiketoiminnanjohtaja Kosti Puurunen

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>