Hiihtolomaleikkejä ja uniaarteenmetsästystä Herra Hakkaraisen talossa

Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

Hiihtokelit eivät ole tänä talvena olleet parhaimmillaan, mutta Herra Hakkaraisen talossa Sastamalassa voi leikkiä ympäri vuoden säästä riippumatta. Hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 perinteisten leikkien lisäksi itse Herra Hakkarainen unissakävelee talossaan eli luvassa on rutkasti halauksia, ylävitosia, kotileikkejä, miekkailua ja tietenkin valokuvissa poseeraamistakin. Vierailun aikana voi myöskin ottaa osaa Uniaarteenmetsästykseen. Herra Hakkaraisen talon markkinointivastaava Reija Peuraniemi kertoi SUN Iltapäivä -lähetyksessä hiihtolomien ohjelmasta ja mistä Uniaarteenmetsästyksessä oikein on kyse. Samalla myöskin luotiin katsetta hiihtolomien jälkeiseen aikaan.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>