Päivän vieras

Hiihtolomaleikkejä ja uniaarteenmetsästystä Herra Hakkaraisen talossa

Hiihtolomaleikkejä ja uniaarteenmetsästystä Herra Hakkaraisen talossa

Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo[/caption]

Hiihtokelit eivät ole tänä talvena olleet parhaimmillaan, mutta Herra Hakkaraisen talossa Sastamalassa voi leikkiä ympäri vuoden säästä riippumatta. Hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 perinteisten leikkien lisäksi itse Herra Hakkarainen unissakävelee talossaan eli luvassa on rutkasti halauksia, ylävitosia, kotileikkejä, miekkailua ja tietenkin valokuvissa poseeraamistakin. Vierailun aikana voi myöskin ottaa osaa Uniaarteenmetsästykseen. Herra Hakkaraisen talon markkinointivastaava Reija Peuraniemi kertoi SUN Iltapäivä -lähetyksessä hiihtolomien ohjelmasta ja mistä Uniaarteenmetsästyksessä oikein on kyse. Samalla myöskin luotiin katsetta hiihtolomien jälkeiseen aikaan.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>