Pirkanmaa

Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtajaksi

today12.3.2020

share close
Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen on menestyksen silmässä. Hän on tullut kuuluisaksi toimialansa uudistajana. Nyt hänet on valittu Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtajaksi. (Kuva: Matti Pulkkinen)
Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen on menestyksen silmässä. Hän on tullut kuuluisaksi toimialansa uudistajana. Nyt hänet on valittu Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtajaksi. (Kuva: Matti Pulkkinen)

Pirkanmaalainen toimitusjohtaja Pirkko Ahonen nousee Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtajaksi. Ahonen tunnetaan pankkimaailmassa toimialan uudistajana ja tuloksellisen toiminnan synnyttäjänä. Hänen toimitusjohtajakaudellaan Aito Säästöpankki on kasvanut merkittäväksi maakunnalliseksi rahalaitokseksi. Ahonen on ollut arkkitehtina tänä keväänä toteutuvassa Huittisten Säästöpankin yhdistymisessä Aito Säästöpankki Oy:n kanssa. Aito Säästöpankki on fuusion jälkeen miljardipankki ja säästöpankkiryhmän toiseksi suurin pankki.

Säästöpankkiliiton hallitus uudistuu merkittävästi.

Puheenjohtajaksi nouseva Pirkko Ahonen oli aiemmin hallituksen jäsen.

Uutta verta tuovat Mietoisen Säästöpankin toimitusjohtaja Ari Jutila sekä Säästöpankki Optian toimitusjohtaja Heikki Paasonen.

Hallituksessa uudistivat paikkansa Myrskylän Säästöpankin toimitusjohtaja Jari Oivo, Tammisaaren Säästöpankin hallituksen jäsen Ulf Sjöblom ja Liedon Säästöpankin hallituksen puheenjohtaja Jaakko Ossa.

Pankkialan ulkopuolelta jäseninä aloittavat Telian asiakaskanavista vastaava johtaja Tuula Heikkinen, Lääkärikeskus Aavan strategiajohtaja Katarina Segerståhl sekä hallintotieteiden tohtori Eero Laesterä. – Teemme töitä suomalaisen taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Tällä hallituksella on vahva tahto viedä pankkia ja koko toimialaa eteenpäin. Haasteet ovat toki aivan toiset kuin 200 vuotta sitten, mutta asiakas on meille edelleen ykkönen. Haaluamme olla tiennäyttäjä digitaalisten ja henkilökohtaisten palvelujen yhdistämisessä, juuri valittu hallituksen puheenjohtaja Pirkko Ahonen sanoo.

LUE MYÖS:

Footer

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%