Pirkanmaa

Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtajaksi

Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtajaksi

Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen on menestyksen silmässä. Hän on tullut kuuluisaksi toimialansa uudistajana. Nyt hänet on valittu Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtajaksi. (Kuva: Matti Pulkkinen)
Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen on menestyksen silmässä. Hän on tullut kuuluisaksi toimialansa uudistajana. Nyt hänet on valittu Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtajaksi. (Kuva: Matti Pulkkinen)

Pirkanmaalainen toimitusjohtaja Pirkko Ahonen nousee Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtajaksi. Ahonen tunnetaan pankkimaailmassa toimialan uudistajana ja tuloksellisen toiminnan synnyttäjänä. Hänen toimitusjohtajakaudellaan Aito Säästöpankki on kasvanut merkittäväksi maakunnalliseksi rahalaitokseksi. Ahonen on ollut arkkitehtina tänä keväänä toteutuvassa Huittisten Säästöpankin yhdistymisessä Aito Säästöpankki Oy:n kanssa. Aito Säästöpankki on fuusion jälkeen miljardipankki ja säästöpankkiryhmän toiseksi suurin pankki.

Säästöpankkiliiton hallitus uudistuu merkittävästi.

Puheenjohtajaksi nouseva Pirkko Ahonen oli aiemmin hallituksen jäsen.

Uutta verta tuovat Mietoisen Säästöpankin toimitusjohtaja Ari Jutila sekä Säästöpankki Optian toimitusjohtaja Heikki Paasonen.

Hallituksessa uudistivat paikkansa Myrskylän Säästöpankin toimitusjohtaja Jari Oivo, Tammisaaren Säästöpankin hallituksen jäsen Ulf Sjöblom ja Liedon Säästöpankin hallituksen puheenjohtaja Jaakko Ossa.

Pankkialan ulkopuolelta jäseninä aloittavat Telian asiakaskanavista vastaava johtaja Tuula Heikkinen, Lääkärikeskus Aavan strategiajohtaja Katarina Segerståhl sekä hallintotieteiden tohtori Eero Laesterä. - Teemme töitä suomalaisen taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Tällä hallituksella on vahva tahto viedä pankkia ja koko toimialaa eteenpäin. Haasteet ovat toki aivan toiset kuin 200 vuotta sitten, mutta asiakas on meille edelleen ykkönen. Haaluamme olla tiennäyttäjä digitaalisten ja henkilökohtaisten palvelujen yhdistämisessä, juuri valittu hallituksen puheenjohtaja Pirkko Ahonen sanoo.

LUE MYÖS:

Miljardiluokan pankki syntyy: Huittisten Säästöpankki tekee liikkeenluovutuksen Aito Säästöpankille

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>