Uutiset

Maastopalo levisi Parkanossa kolmen hehtaarin alueelle – lähialueen mökit eivät ole vaarassa

Maastopalo levisi Parkanossa kolmen hehtaarin alueelle – lähialueen mökit eivät ole vaarassa

Parkanossa Pelijärventiellä syttyi lauantaiaamuna maastopalo. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen palosta hieman ennen aamuyhdeksää ja paikalle hälytettiin kuusi pelastuslaitoksen yksikköä. Päivystävä palomestari Tommi Lönnqvist kertoi SUN Radiolle lauantaina puolenpäivän aikaan, että noin kolmen hehtaarin alueelle levinnyt palo on saatu rajattua ja lähistöllä olevat kesämökit eivät ole vaarassa. Palopaikalla on jälkisammutus käynnissä ja Lönnqvistin arvion mukaan jälkisammutustyöt jatkuvat pitkälle iltaan asti, koska paloalue on pääasiassa metsää jossa on runsasta aluskasvillisuutta. Pirkanmaalla ja koko maassa on voimassa metsäpalovaroitus.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>