Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Isä Tuomas Kallonen muistuttaa, etteivät poikkeusajat vähennä pääsiäisen merkitystä

Isä Tuomas Kallonen muistuttaa, etteivät poikkeusajat vähennä pääsiäisen merkitystä

Isä Tuomas Kallonen elää muiden ortodoksien kanssa suurta viikkoa, jonka aikana päivittäin toimitettavissa jumalanpalveluksissa käydään lävitse Jeesuksen maallisen elämän viimeiset vaiheet. Koronapandemiasta johtuen ortodoksit eivät pääse viettämään perinteisin tavoin kirkkokunnan suurinta juhlaa, Herran pyhää ja suurta pääsiäistä. Pian kuitenkin raikuvat iloiset pääsiäistervehdykset "Kristus nousi kuolleista!" Tampereen ortodoksisen seurakunnan II pappina työskentelevä isä Tuomas Kallonen kertoo tunnelmiansa Maakunnan Matin haastattelussa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>