Uutiset

IS: Lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitun ravivalmentajan tuomio jää voimaan

IS: Lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitun ravivalmentajan tuomio jää voimaan

Lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista 4,5 vuoden vankeustuomion saanut ravivalmentaja Erkki-Pekka Mäkinen tyytyi tuomioonsa, kertoo Ilta-Sanomat. Makinen ei toimittanut valitusta määräpäivään mennessä Pirkanmaan käräjäoikeudelle.

Käräjäoikeuden mukaan Mäkinen syyllistyi kahteen lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, seksuaaliseen hyväksikäyttöön, törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön sekä ampuma-aserikkomukseen. Seksuaalirikokset tapahtuivat vuosien 2006 ja 2015 välisenä aikana. Seksuaalirikosten uhreiksi joutui kolme tyttöä, jotka kävivät miehen tallilla.

Uutisoimme aiheesta kesäkuun alussa.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>