Mainos
Mainos

Voit säästää huomattavia summia, kun kilpailutat lainasi

Voit säästää huomattavia summia, kun kilpailutat lainasi

Usein haaveilemme asioista, joihin rahamme eivät juuri sillä hetkellä riitä. Oma auto helpottaisi elämää kummasti. Ei tarvitsisi enää seisoskella räntäsateessa odottamassa bussia. Parempi sänky ehkä tekisi yöunista paremmat ja vaikuttaisi muutenkin fyysiseen terveyteen positiivisesti. Kodista tulisi viihtyisämpi, jos saisi uudet tapetit ja vessan saisi remontoitua käytännöllisemmäksi. Näitä asioita varten ei välttämättä ole kertynyt säästöjä, joten lainaa tarvitaan.

Ensimmäinen vastaan tuleva lainatarjous ei välttämättä ole se kaikista edullisin. Lainoja kannattaa vertailla ennen sopimuksen tekemistä riippumatta siitä minkä kokoista lainaa olet hakemassa. Luotoissa on isot erot ja esimerkiksi korkokulut ja tilinhoitomaksut vaihtelevat. Kun käytät hetken aikaasi lainojen vertailemiseen, voit säästää paljon rahaa. Lainavertailupalvelu Nordic Bankin avulla vertaileminen on erittäin helppoa ja nopeaa.

Myös olemassa olevat lainat kannattaa kilpailuttaa ja mahdollisesti yhdistää yhdeksi lainaksi. Tavallisesti säästät rahaa, kun maksat vain yhden lainan korkoja ja muita kustannuksia usean lainan sijasta. Lainojen yhdistäminen toimii niin, että otat uuden isomman lainan, jolla maksat lainasi pois, ja sinulle jää lyhennettäväksi ainoastaan tuo yksi yhdistelylaina.

Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa mitä tahansa tarkoitusta varten. Lainat ovat vakuudettomia, joten et tarvitse niitä varten takaajia eikä vakuuksia. Rahojen käyttökohdetta ei määrätä, eli voit käyttää ne mihin haluat. Meidän kauttamme voit saada vakuudetonta lainaa 500–70 000 euroa, joten sekä pienten että isojen haaveiden toteuttaminen onnistuu avullamme.

Lomamatkan rahoittaminen onnistuu avullamme. Voit hakea meiltä lomalainaa. Pienikin summa, esimerkiksi 500–1000 euroa voisi riittää lomailuun kotimaassa. Sillä voisi tehdä esimerkiksi pienen kaupunkiloman tai lähteä Lappiin katsomaan ruskaa. Isommilla summilla pääsisit pitkille ulkomaanmatkoille. Vakuudettoman lainan saa nostettua tilille nopeasti, minkä ansiosta voit käyttää sen myös äkkilähdön maksamiseen.

Jos olet kyllästynyt odottelemaan bussia ja tarvitset sen oman auton, voit hakea meidän kauttamme autolainaa. Sillä voit ostaa joko uuden tai käytetyn auton. Isoin lainasumma, jonka voit saada meidän kauttamme vakuudettomasti, on 70 000 euroa. Sillä pystyy mahtavasti rahoittamaan uuden auton. Pienemmillä summilla, esimerkiksi 20 000 eurolla, voisi saada hyvän käytetyn auton. Vakuudettoman lainan hakuprosessi on nopea, joten saat rahat tilillesi pian ja voit päästä autokaupoille jopa saman päivän aikana hakemuksen tekemisestä.

Meidän avullamme voit ostaa myös tuotteita, joita varten usein tarjotaan osamaksusopimuksia, kuten puhelin tai tietokone. Osamaksu ei ole aina taloudellisesti kannattavin vaihtoehto. Joissakin liikkeiden tarjoamissa osamaksuissa on korkea korko ja kalliit tilinhoitomaksut, joiden vuoksi ne voivat tulla kalliiksi. Vakuudeton laina voi olla edullisempi vaihtoehto. Siksi suosittelemme, että vertailet eri liikkeiden tarjoamia osamaksuvaihtoehtoja ja sen lisäksi vertailet myös vakuudettomat lainat. Sillä tavalla löydät itsellesi parhaan ja edullisimman vaihtoehdon.

Osamaksuilla voi ostaa kaikenlaisia laitteita, vaatteita, huonekaluja ja melkein mitä tahansa muutakin. Siksi helposti käy niin, että lainoja kertyy useita. Maksat jokaisesta lainasta myös korkoa ja lainanhoitokuluja, mikä voi tulla pitkässä juoksussa kalliiksi. Jos sinulla on useita lainoja, sinun kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen. Kun yhdistät lainasi, maksat vain yhden lainan kuluja, jolloin säästät todennäköisesti merkittäviä summia rahaa.

Lainojen vertaileminen on kannattavaa riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa. Sekä pienet että isot lainat on hyvä kilpailuttaa. Kannattaa myös ottaa tavaksi kilpailuttaa olemassa olevat lainat säännöllisin väliajoin. Vertailun voi suorittaa esimerkiksi kerran vuodessa. Kun kilpailutat lainat säännöllisesti, voit varmistua siitä, että ne ovat aina mahdollisimman edullisia.

Vertaileminen on nykyään todella helppoa. Sinun ei tarvitse laittaa hakemusta jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen erikseen, vaan saat kilpailutettua Nordic Bankin kautta yhdellä hakemuksella 27 lainanantajaa. Hakemuksen tekeminen on ilmaista ja helppoa. Se ei sido sinua mihinkään, joten se on myös riskitöntä.

Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 pankkia ja rahoituslaitosta

 Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee lähes 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella kattavan kuvan lainavaihtoehdoista. Hakemuksen tekeminen on maksutonta ja erittäin helppoa. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi muutamissa minuuteissa. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivan.

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Vakuudettoman lainan saa ilman takaajia ja vakuuksia. Sinulla täytyy kuitenkin olla säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Lainan voi saada nostettua tilille todella nopeasti, parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä.

Jos kyseessä on pieni pikalaina, sen voi saada tilille jopa parissa tunnissa. Pikalaina on pieni, yleensä 500–5000 euron kokoinen laina, joka otetaan paikkaamaan äkillistä rahantarvetta. Esimerkiksi pyykinpesukoneen hajoaminen voisi olla tällainen tilanne, jos pikalaina tulisi kyseeseen. Sen saa tilille nopeasti, ja sen takaisinmaksuaika voi olla myös alle vuoden mittainen.

Nordic Bankin kautta voi hakea lainaa mitä tahansa tarkoitusta varten. Usein lainaa haetaan esimerkiksi auton ostamista, lomamatkaa, kodin tai mökin remonttia tai mökin ostamista varten. Vakuudettoman lainan käyttökohdetta ei kuitenkaan määrätä mitenkään, joten rahat voi käyttää mihin itse haluaa. Niillä voi maksaa päivittäisi elämisen kuluja, tai sitten hemmotella itseä ja läheisiä. Vakuudettomalla lainalla voisi esimerkiksi järjestää kivat juhlat ja ostaa lahjoja.

Miten tunnistaa edullisen lainan?

Tarkastele lainatarjouksista etenkin korkoa, tilinhoitopalkkiota ja tilinavausmaksua. Edullisessa lainassa on matalat korot ja muut kulut. Lainan todelliseen vuosikorkoon on huomioitu koron lisäksi kaikki lainanhoitokustannukset, joten todellisen vuosikoron perusteella on helpointa vertailla lainoja. Halvin laina löytyy aina kilpailuttamalla ja lainoja vertailemalla. Laina kannattaa pyrkiä maksamaan pois mahdollisimman pian. Sillä tavalla se tulee sinulle edullisemmaksi, kun maksat vähemmän korkoja. Toisaalta kuukausierän tulee olla sen verran pieni, että pystyt varmasti maksamaan sen joka kuukausi. Usein laina on mahdollista maksaa pois myös sovittua nopeammin.

Myös olemassa olevat lainat kannattaa kilpailuttaa aika ajoin, varsinkin jos sinulla on useita osamaksusopimuksia ja luottokorttilaskuja. Kun yhdistät kaikki lainat yhdeksi, voit säästää huomattavia summia rahaa, kun lyhennät vain yhtä lainaa usean sijasta, ja maksat vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja. Lainat kannattaa vertailla säännöllisin väliajoin. Vertailun voi tehdä esimerkiksi kerran vuodessa. Sillä tavalla voit varmistua siitä, että lainasi ovat aina mahdollisimman edulliset.

Mainos

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>