Mainos
Mainos

Näin saat parhaan koron takuu

Näin saat parhaan koron takuu

Haluatko lainaa pienellä korolla? Vain Sortter myöntää Parhaan koron takuun, minkä ansiosta voit saada taatusti edullisen lainan.

Lainaa hakiessa lainatarjousten hinnat voivat vaihdella paljon. Lainojen vertailu kannattaa aina, mutta edullisen lainatarjouksen löytäminen voi olla varsin työlästä.

Kotimaisen lainanvertailupalvelu Sortterin myöntämä Parhaan koron takuu mahdollistaa kuitenkin lainanhakijalle aina edullisen vaihtoehdon.

 

Mikä on parhaan koron takuu?

Parhaan koron takuu tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että mikäli löydät Sortterin palvelussa tehdyn lainojen kilpailuttamisen jälkeen vastaavan lainan vielä matalammalla korolla, Sortter maksaa lainan kokonaiskulujen erotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Parhaan koron takuu koskee kilpailutettuja yhdistelylainoja ja vakuudettomia lainoja eli kulutusluottoja, joiden lainasumma on 1 000–60 000 euron väliltä ja laina-aika 1–15 vuotta.

Hyvitys lasketaan lainan kokonaiskustannusten hintaerotuksesta ja Sortter hyvittää erotuksen aina 300 euroon saakka. Hyvitys maksetaan suoraan hakijan tilille 60 vuorokauden sisällä pyynnön käsittelystä, mikäli hyvityshakemus täyttää takuun ehdot.

 

Millä ehdoilla parhaan koron takuun voi saada?

Parhaan koron takuun edellytyksenä on, että toimitat Sortterille nopeasti asianmukaisen osoituksen halvemmasta lainatarjouksesta.

Koska lainojen korot voivat muuttua tiuhaan, on takuuhakemukseen liitetyn edullisemman lainan täytynyt löytyä verkosta saman vuorokauden sisällä siitä, kun laina on kilpailutettu Sortterilla.

Hakijan on myös pystyttävä osoittamaan, että parempi lainatarjous on haettu täysin samoilla tiedoilla. Esimerkiksi lainasumman ja laina-ajan on oltava samat. Luonnollisesti myös luotonhakijan henkilökohtaisten tietojen on oltava vastaavat molemmissa hakemuksissa.

 

Parhaan koron takuu vain Sortterilta

Parhaan koron takuu on mahdollista saada Sortterin kautta kilpailutettuihin yhdistelylainoihin ja kulutusluottoihin. Takuulla Sortter pyrkii takaamaan asiakkailleen, että palvelun kautta on mahdollista saada aina yhteistyökumppaneiden parhaat lainatarjoukset.

Sortterin lainavertailun avulla kilpailutat yhdellä hakemuksella kymmenien eri luotonantajien tarjoukset. Sortter  järjestää pankkien tekemät lainat puolestasi todellisen vuosikoron mukaiseen edullisuusjärjestykseen, joten sopivan lainan valinta on helppoa.

Parhaan koron takuun voit saada ainoastaan Sortterin lainanvertailupalvelusta.

 

Kilpailuta lainasi jo tänään, ja takaamme lainallesi parhaan koron.

Mainos

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>