Uutiset

Poliisi kaipaa vihjeitä Punkalaitumen tulipaloista

Poliisi kaipaa vihjeitä Punkalaitumen tulipaloista

Punkalaitumen Oriniemessä on lokakuun lopun jälkeen sytytetty tulipaloja, joissa on tuhoutunut useita rakennuksia. Kaikki kohteet ovat olleet asumattomia rakennuksia.

28. - 30.10. paloi vanha kuivuri. Palo havaittiin vasta jälkikäteen. 30.10. aamuyöstä paloi tyhjillään ollut vanha omakotitalo ja 16.11. aamulla paloi vanha autiotalo. Poliisi epäilee kaikkia paloja tahallaan sytytetyiksi. Paloista ei ole aiheutunut henkilövahinkoja.

Tapauksia tutkitaan joko vahingontekoina tai törkeinä vahingontekoina omaisuusvahinkojen määrästä riippuen.

Edellä mainittujen lisäksi poliisilla on tutkinnassa yksi törkeän vahingonteon yritys samalta aikaa. Poliisi epäilee, että yhtä rakennusta olisi yritetty sytyttää palamaan, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Poliisi epäilee kaikkia paloja yhden tai samojen henkilöiden sytyttämäksi. Poliisi on saanut tapauksiin liittyen muutamia vihjeitä, mutta tekijää ei ole toistaiseksi selvitetty.

Poliisi pyytää paloihin liittyen havaintoja tai vihjeitä ja tietoja mahdollisista muista syksyn aikana Oriniemen suunnalla havaituista paloista tai niiden sytytysyrityksistä. Tiedot voi ilmoittaa sähköpostitse  osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>