Mainos
Mainos

Mitä ostaa joululahjaksi? Katso ajankohtaiset vinkit!

Mitä ostaa joululahjaksi? Katso ajankohtaiset vinkit!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja lahjoja pitäisi ostaa. Tuntuu tärkeältä muistaa läheisiä ihanilla lahjoilla, jotka ilahduttavat. Lahjan tulisi mielellään olla saajansa näköinen, jotta sitä tulisi käytettyä. Kun hankit laadukkaan lahjan, siitä on iloa pitkäksi aikaa.

Toisinaan on kuitenkin vaikeaa keksiä, mikä olisi hyvä lahja kenellekin. Yleensä harrastuksiin ja muihin kiinnostuksen kohteisiin liittyvät lahjat ovat täydellinen valinta. Tästä artikkelista saat vinkkejä käytännöllisistä ja laadukkaista joululahjoista, joista lahjansaaja varmasti pitää.

Ryhmä Hau -lelut

Ovatko Riku, Samppa, Vainu, Rolle, Toma, Rekku, Halti ja Kaja tuttuja nimiä? Hyvin monelle 2-6-vuotiaalle ovat. Hahmot ovat tulleet tutuksi televisiosta Ryhmä Hau -ohjelmasta, joka on monen tuon ikäisen lapsen suosikkiohjelma. Sen lisäksi, että sarjaa katsotaan televisiosta, sen hahmot tulevat usein seikkailemaan lasten omiin leikkeihin. Siksi nämä lelut löytyvätkin hyvin monen lapsen lahjatoivelistalta.

Lasten24-verkkokaupassa on Suomen suurin Ryhmä Hau -lelujen tuotevalikoima. Valikoimasta löytyy paljon esimerkiksi pehmoleluja, autoja, figuureja, palapelejä ja paljon muuta. Lelujen lisäksi Lasten24.fi:stä löydät myös Ryhmä Hau -aiheiset pehmeät paketit, kuten pyyheliinat, pussilakanat ja torkkupeitot. Tässä on lahja, josta pieni Ryhmä Hau -fani varmasti ilahtuu!

Ainutlaatuinen joululahja - uniikkikoru

Kultasepät Andreasen valmistaa oman mallistonsa ohella myös uniikkeja koruja asiakkaan toiveiden mukaan. Ainutlaatuinen koru sopii mainiosti lahjaksi puolisolle tai kenelle tahansa muulle läheiselle henkilölle. Koruissa voi olla mahdollista käyttää myös asiakkaan omia jalometalleja ja kiviä. Näin voidaan saada esimerkiksi rikkoutuneelle korulle tai pieneksi käyneelle sormukselle uusi elämä. Korut valmistetaan Tampereella.

Kuvan sormus on allianssi-sormus, joka on personoitu mustilla timanteilla ja punakultaisella rungolla. Lue lisää uniikkikoruista ja katso muita esimerkkejä uniikkikoruista Kultasepät Andreasenin sivuilta.

Käytännöllinen joululahja lomalle haikailevalle: Matkalaukku tai lentolaukku

Pitkään on eletty poikkeusaikoja, jolloin matkustamaan ei ole päässyt tavalliseen tapaan. Kun rajoitukset hellittävät, ihmisillä on kova hinku päästä jälleen matkustelemaan. Ja reissulle tarvitaan tietysti uusi laukku! Lentolaukku sopii lyhyemmille reissuille ja se kelpaa myös lentokoneessa käsimatkatavaroihin. Siihen mahtuu noin yhden viikonlopun tavarat ja vaatteet. Matkalaukut ovat isompia, joten ne ovat käteviä pitemmille reissuille lähdettäessä.

Matka- tai lentolaukku on täydellinen lahja reissaamisesta tykkäävälle henkilölle. Se on tarpeellinen, käytännöllinen ja pitkäikäinen tuote. Matka- tai lentolaukku on mainio lahjaidea myös nuorelle. Laadukas laukku palvelee käyttäjäänsä vuodesta toiseen. Laukkuni.fi-verkkokaupan matkalaukkuvalikoimasta löydät laadukkaat ja hyväksi havaitut merkit ja mallit Samsonitelta, American Touristerilta ja Cavalierilta.

Puhelimen suojakuori omalla kuvalla

Omakuori.fi-palvelussa voit itse suunnitella puhelimen suojakuoret omalla kuvalla. Tämä on erinomainen lahja esimerkiksi omalle rakkaalle. Voit painattaa kuoreen vaikkapa kuvan yhteisestä hetkestänne. Näin kuva kulkee aina mukana kaikkialle ja rakkaasi voi helposti palata muistoissaan yhteisiin hetkiinne. Valikoimasta löytyy eri mallisia suojakuoria suosituimmille puhelinmalleille.

Kuoreen voi painattaa kuvan tai tekstin tai niiden yhdistelmän. Helppokäyttöisellä editorilla painatuksen suunnitteleminen on yksinkertaista ja nopeaa. Saat tehtyä helposti uniikit puhelimen suojakuoret, jollaisia ei varmasti muilta löydy! Lahja on varmasti koskettava ja henkilökohtainen.

Miehelle lahjaksi tyylikäs Tissot-rannekello

Sveitsiläistä laatua ja tyyliä miehelle ranteeseen. Tissot-rannekello on erinomainen lahja miehelle. Tämä käytännöllinen ja tyylikäs lahja ilahduttaa taatusti vuodesta toiseen. Sveitsiläiset Tissot-kellot ovat laadukkaita ja niissä on erinomainen hinta-laatusuhde. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva kello jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen. Pirkan Kellon Tissot-kellojen valikoimasta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja sporttimalleista pukukelloihin.

 

Liikennematto

Liikennematto inspiroi lapsia leikkimään. Mikä olisikaan mukavampaa kuin kurvailla pikkuautoilla ympäri liikennemattoa! Liikennematto tai muu lasten matto on erinomainen lahja lapsiperheelle. On kivaa, kun lapsen lempiasiat näkyvät myös lastenhuoneen sisustuksessa. Hienosti kuvioitu matto tuo iloa lapselle joka ikinen päivä. Tuppu-Kalusteen verkkokaupasta liikennematot ja muut lasten matot saa edullisesti ja nopealla toimitusajalla.

Tuppu-Kalusteen valikoimasta löytyy eri kokoisia ja mallisia lasten mattoja, eli sopivia vaihtoehtoja löytyy niin pieniin kuin isoihinkin lastenhuoneisiin. Monissa matoissa seikkailee yksisarvisia, dinosauruksia ja muita lasten suosikkihahmoja. Matalanukkaiset matot ovat helppohoitoisia, ja turvallisen kumipohjan ansiosta matto pysyy hyvin paikallaan. Valikoimassa on sekä kirkkaanvärisiä mattoja että hillitymmän värisiä, joten löydät varmasti vaihtoehdon, joka sopii myös kodin muuhun sisustukseen.

Helppohoitoisuus on tärkeä ominaisuus lapsiperheen matoissa. Siksi matot on valmistettu materiaaleista, jotka on helppo pitää puhtaana.

Reolink Valvontakamerajärjestelmä

Reolinkin laajasta valikoimasta löytyy valvontakameroita kaikkiin kohteisiin. Kameran voi asentaa esimerkiksi mökille, veneeseen tai kotiin. Valvontakamerajärjestelmä on mainio lahjaidea, koska se tuo saajalleen turvaa ja hyötyä pitkään. Enää ei tarvitse olla huolissaan siitä, mitä mökillä tai veneellä tapahtuu, silloin kun itse ei ole paikalla, vaan tilanteen voi tarkistaa milloin tahansa. Valvontakamera sopii mahtavasti myös riistakameraksi.

Reolinkin valvontakamerajärjestelmät saat Luurinetistä nopealla toimitusajalla. Valikoimasta löytyy sekä ulko- että sisäkäyttöön tarkoitettuja kameroita ja niiden lisävarusteita. Langattomat, ladattavalla akulla varustetut kamerat ovat käteviä ja helppokäyttöisiä.

Mainos

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>