Mainos
Mainos

Mistä yhdistelylaina on helpointa löytää?

Mistä yhdistelylaina on helpointa löytää?


Yhdistelylainan hakeminen on yhtä helppoa kuin muidenkin lainojen haku ja yksinkertaisinta lainahakemuksen tekeminen on netissä. Yhdistä lainat haluamallesi summalle helposti ja vertaile samalla eri luotonmyöntäjien yhdistelylainatarjouksia. Sivustomme kautta voit kilpailuttaa yhdistelylainoja ja löytää itsellesi parhaiten sopivan yhdistelylainan.

Yhdistelylaina säästää aikaa ja rahaa

Yhdistelylaina sopii kaikille, joilla on useampia kulutusluottoja. Voit yhdistää aiemmat lainat yhdeksi uudeksi lainaksi ilman uutta lainapääomaa tai yhdistää olemassa olevat lainasi yhteen, kun olet ottamassa uutta luottoa. Yksi laina on käytännössä helpompi hallita kuin useampi erillinen kulutusluotto ja esimerkiksi seuraavat tekijät puhuvat yhdistelylainan puolesta:

  • Säästät aikaa, kun maksettavana on vain yksi lyhennys joka kuukausi
  • Säästät rahaa heti, kun sinun ei tarvitse maksaa kuluja useasta eri lainasta
  • Säästät rahaa pitkällä aikavälillä, jos yhdistelylainan korkoprosentti on pienempi kuin yksittäisten luottojen
  • Säästät vaivaa, kun muistettavaa on vähemmän ja taloudenpito yksinkertaistuu

Yhdistelylainan avulla helpompaa taloudenpitoa

Jos sinulle on kertynyt useampia kulutusluottoja, niiden yhdistäminen on usein järkevä vaihtoehto. Tällöin maksettavana on vain yksi laina useamman eri luoton sijasta. Voit yhdistää useita erityyppisiä lainoja kuten luottokorttivelkoja, pikalainoja tai joustoluottoja.

Käytännössä yhdistelylaina toimii niin, että otat uuden yksittäisen luoton, jonka avulla maksat aiemmat lainasi pois. Joissain tapauksissa luottoyhtiön kanssa voidaan sopia myös järjestelystä, jossa se huolehtii aiempien lainojen takaisinmaksusta. Jos lainojen yhdistämisen taustalla on ylivelkaantuminen, oman kunnan velkoneuvonnasta voi hakea apua takauksen saamiseen, jonka avulla voi hakea uuden lainan ja maksaa vanhat lainat pois. Lainojen yhdistäminen tuo joka tapauksessa lisää varmuutta oman taloutesi hallintaan ja voit suhtautua tulevaisuuteesi entistä positiivisemmin.

Mistä yhdistelylaina minun tarpeisiini?

Helpoimmin yhdistelylainan hakeminen tapahtuu netin välityksellä. Yhdistalaina.com auttaa sinua niin erilaisten luottojen vertailussa kuin oman lainasi suunnittelussa. Voit kilpailuttaa eri luotonmyöntäjien lainatuotteet ja vertailla niiden toisistaan eroavia ehtoja. Sivustomme palvelun avulla voit helposti ja nopeasti kilpailuttaa jopa 30 eri pankin ja muun rahoituslaitoksen lainoja.

Palvelumme avulla voit löytää paitsi kaikkein edullisimman lainan, myös juuri omiin tarpeisiisi sopivan luoton sellaisilla ehdoilla, joihin sinä olet valmis sitoutumaan. Voit hakea kauttamme 1 000–70 000 € yhdistelylainaa 1–15 vuoden maksuajalla. Yhteistyökumppaneidemme lainojen korot ovat alhaisimmillaan 4,19 %.

Kenelle yhdistelylaina sopii?

Yhdistelylainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomen kansalaiset, joilla on tili suomalaisessa pankissa ja pankkitunnukset. Joillain rahoituslaitoksilla saattaa olla lisäksi omia vaatimuksia, esimerkiksi tätä korkeampi ikäraja. Lainan hakijan taloudellinen tilanne tulee myös olla kunnossa. Tämä tarkoittaa sitä, että luottoa myönnetään vain hakijalle, jolla ei ole luottotietomerkintöjä. Lisäksi tällä tulee olla riittävän korkea tulotaso, jotta hänen voidaan olettaa suoriutuvan lainan lyhennyksistä ajallaan.

Yhdistelylainaa harkitessasi sinun kannattaakin ensin laskea kaikki olemassa olevat lainasi yhteen. Mieti tämän lisäksi, tarvitsetko tällä hetkellä lisää luottoa, vai oletko hakemassa vain yhdistelylainaa, jonka avulla yhdistät vanhat luottosi. Lisäksi sinun kannattaa miettiä omaa budjettiasi ja laskea, minkäkokoiseen lainaan olet realistisesti valmis sitoutumaan. Sivustomme laskurin avulla voit helposti laskea, minkä suuruiset kuukausimaksut haluamallesi luottosummalle tulisi.

Yhdistelylainojen vertailu auttaa löytämään parhaan lainan

Myös yhdistelylainojen vertailu kannattaa, sillä kaikkien luottojen ehdot vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen. Sivustomme kautta lainan kilpailutus on erittäin helppoa ja saat nopeasti tarjouksia eri luottolaitoksilta täyttämällä vain yhden hakemuksen. Saat nopeasti lainatarjouksia suoraan sähköpostiisi, minkä jälkeen voit vielä vertailla lainojen yksityiskohtia ja luottojen loppusummia ja valita kaikkein edullisimman ja itsellesi ja omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan lainan.


Aloita lainojen yhdistäminen tästä

Mainos

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>