Kaupallinen yhteistyö

Kattava valikoima kiviä sisustamiseen, laaja mallisto hautakiviä – yksilölliset mittatilaustyönä

today2.3.2022

Background
share close

Arvoisat pirkanmaalaiset, tervetuloa Tampereen Kivicenteriin Ylöjärven Elovainiolle!

Kevättalvi on hyvää aikaa silmäillä kotia. Meillä on tarjolla ajattomia ja kestäviä ratkaisuja sisustamiseen. Tule vaikuttumaan.

Kevätkausi on myös hautamuistomerkkien huoltamisen, korjaamisen ja uudistamisen aikaa. Olemme rakentaneet kivimyymälän, jossa Sinä voit tutustua liki rajattomiin kiven käyttömahdollisuuksiin. Meillä on asiakkaillemme palvelulupaus: ”On kivitarpeesi mikä tahansa, Kivicenterissä me pystymme näyttämään ja kertomaan, mihin kaikkeen kivi taipuu.”

Apunasi ja yhteistyökumppaneinasi on kaksi kannuksensa vuosikymmenien vastuullisella toiminnalla hankkinutta perinteistä kotimaista kiven huippuosaajaa. Kautta aikojen arvojamme ovat olleet kestävyys, ekologisuus ja eettisyys. Niiden turvin yrityskulttuurimme kertoo ”Kivi on Ikuista” -viestiä.

Ylöjärveläislähtöinen Kiviliike Sairanen Oy on runsaat 50 vuotta vanha perheyritys. Kivivalmistaja tunnetaan arvostetuista uniikeista hautakivistä, joissa on kautta aikojen ollut läsnä voimakkaasti käsityön leima. Yrityksen menestyminen on rakentunut yksilölliseen ja piiruntarkkaan palveluun sekä työhön. Kiviliike Sairanen Oy:ssä tunnetaan esimerkiksi eri seurakuntien hautamuistomerkeille asettamat vaatimukset sekä ohjeistukset. Puolen vuosisadan kokemus puhuu puolestaan. Pirkan maalaisuus on voimavara.

Loimaan Kivi Oy:llä on vaalittavinaan satavuotisen historiansa perinteet. Perheyritys tunnetaan toimialansa, kivenjalostuksen vahvana edelläkävijänä. Tiennäyttäjä ja uranuurtaja se haluaa olla tulevaisuudessakin. Loimaan Kivi Oy on Suomen suurin kivenjalostaja, ja se on myös kovan kiven jalostuksen johtava toimija Pohjoismaissa. Suomalaisuus on loimaalaisille kivenjalostajille kunnia-asia; he ovat ylpeitä raaka-aineestaan.

Myyntiassistentti Minna Huvi: Tervetuloa palveltavakseni! Jos haluat varata tapaamisen, soita minulle 0400 237 139 tai lähetä sähköpostia myynti@kiviliikesairanen.fi

Tampereen Kivicenterissä Sinä matkaat kivenkiehtovaan maailmaan. Muistat, että kiven käyttö mahdollisuudet ovat liki rajattomat. Takaamme, että jokainen meiltä toimitettava lopputuote lähtee huolellisesti viimeisteltynä ja laadusta tinkimättä. Mottonamme on ”Meille jokainen työ ja asiakas ovat yhtä arvokkaita kuin materiaali, jota suuresti kunnioitamme.” Laadun takaajina ovat kiven huippuosaajat, jatkuva tuotekehitys sekä moderni teknologia.

Kivien käyttö sisustusmateriaaleina yleistyy koko ajan. Kestävyytensä ja laajan väriskaalansa sekä elävän kuviointinsa ansiosta luonnonkivet tuovat kohteisiinsa yksilöllisen ilmeen. Kiven jalostuksessa käytettävä tekniikka antaa lähes rajattomat mahdollisuudet persoonallisten ratkaisujen luomiseen. Kivi korostaa niin kodin, kesämökin kuin minkä tahansa tilan tyyliä kertoen asujiensa kunnioituksesta pysyviä arvoja kohtaan. Toivotamme Sinut tervetulleeksi tutustumaan niin kivikavalkadiimme kuin muihin materiaaleihimme (kvartsikomposiitit). Ympäristörakentaminen kukoistaa; pihoihin satsataan aikaisempaa enemmän. Tampereen Kivicenterissä Sinua palvellaan myös luonnonkivi tuotteiden osalta ympäristörakentamisessa.

Tampereen Kivicenter tarjoaa Sinulle surun hetkellä, menetyksen kohdatessa maan laajimman ja moni-ilmeisimmän hautakivimalliston. Arvostamme suuresti sitä, että jokainen jälkeenjäänyt haluaa poismenneelle rakkaalleen, läheiselleen arvokkaan muistelupaikan. Olemme vuosikymmenien saatossa koonneet erittäin laajan hauta kivimalliston, josta löytyy vaihtoehtoja sellaisinaan tai kehiteltyinä. Haluamme korostaa sitä, että toteutamme suurella pieteetillä uniikit hautakivet. Käytössämme on suunnitteluohjelma, jonka avulla yksilöllisen hautakiven suunnittelu on havainnollistavaa. Hautakivien materiaalikirjo on laaja. Pronssikoristeet antavat hautakivelle lisää yksilöllisyyttä; ne kertovat jotakin keskuudestamme poistuneesta.

Muistutamme vielä, että me hoidamme kaikki hautakivien lisäkaiverrukset, kunnostukset, restauroinnit sekä oikaisut.

Tervetuloa myymäläämme Ylöjärven Elovainiolle!

Suomalaisen luonnonkiven lähituotanto ja lyhyet kuljetuasmatkat takaavat matalan hiilijalanjäljen

Suomalaisen luonnonkiven hiilijalanjälki on nyt selvitetty. Hiilineutraalien tavoitteiden seurannassa on tärkeää, että materiaalien hiilijalanjälkeä voidaan mitata tuotantoketjun alusta loppuun.
Hiilijalanjälki / EPD (Environmental Product Declaration) on laskettu yleisimmin käytetyille rakennuskiville, kivitasoille sekä hautakiville.

 

Tässä esimerkkejä valikoimastamme:

 

Elotie 9, Ylöjärvi (Ruokakeitaan etumyymälä)
Avoinna: ma-pe klo 9-17
Puh. 03 375 0982 myynti@kiviliikesairanen.fi

www.kiviliikesairanen.fi

www.loimaankivi.fi

Kirjoittaja: Mainostajan Sisaltoa

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%