Kaupallinen yhteistyö

Sähköt ulkomyyntipisteeseen – polkupyöräkioski saa tarvitsemansa virran virta-asemasta

today30.5.2022

Background
share close

EVX Storen kertomuksessa kuvataan, miten kuvitteellinen kioskinpitäjä Konsta Kojumyyjä saa liikkuvan myyntipisteensä laitteiden tarpeisiin sähköt ladattavasta ja kuljetettavasta virta-asemasta.

Konsta tekee syksystä kevääseen vaativaa asiantuntijatyötä, mutta kesäisin hän ottaa mieluummin rennosti. Pitkien lomiensa aikana hän toimii oman, liikkuvan myyntikojunsa ainoana työntekijänä.

Kojun Konsta on muodostanut EVX Store -verkkokaupasta hankitusta sähköpolkupyörästä sekä energiaa kojun käyttöön varastoivasta virta-asemasta. Kojun kuljettaminen on polkupyörän sähköavusteisuuden ansiosta helppoa ja hauskaa.

Iloa kesäkansalle

Konstan kojun valikoimaan kuuluu kaikkea, mitä kesäkansa tarvitsee, kunhan se on helposti kuljetettavaa ja hyvin säilyvää: paljon myydään pientä suolaista ja makeaa purtavaa, aurinkosuojavoiteita ja limu- ja vesipulloja.

Konsta ja Konstan koju löytyvät kesän mittaan sieltä, missä ihmiset viettävät aikaa. Parhaita myyntipaikkoja ovat aurinkoiset rannat, puistot, joissa ihmiset tapaavat toisiaan piknikkien ja juhlien merkeissä sekä tietysti kaikki ulkoilmatapahtumat lähialueella ja vähän kauempanakin.

Parasta Konstan työssä on liikkumisen vapaus ja ulkona oleminen. Työtä tehdessä hän saa raikasta ilmaa ja sopivasti liikuntaa. Konsta päättää oman aikataulunsa ja nauttii asiakaskohtaamisista: ihmiset ovat pääosin hyväntuulisia ja ilahtuvat Konstan myymistä tuotteista.

Kestävä koju palvelee kesästä toiseen

Koska Konstan koju on rakennettu kestäväksi ja toimivaksi, kesätuotteiden myynti on hauskaa hommaa, vaikka Suomen kesä tarjoaakin kaikenlaisia sääolosuhteita. Konsta onkin samojen tarvikkeiden varassa jo kolmatta kesää.

Koju kiinnittää ohikulkijoiden huomion, sillä Konsta on tehnyt siitä visuaalisesti houkuttelevan markkinointitarvike.fi -verkkokaupan tuotteilla. Hän on tilannut banderollin, joka kestää säässä kuin säässä, ja Beach-bannerin, jonka hän nostaa lepattamaan kojun viereen katseenvangitsijaksi.

Sähköä laitteisiin virta-asemasta

Tärkeimpiä kojun mukana kulkevia tarvikkeita on virta-asema. Se on kuin suuri mutta helposti kuljetettava power bank, jonka Konsta lataa yön aikana kodin pistorasiasta ja ottaa aamulla työpäivän alkaessa mukaan kojulleen.

Virta-aseman pankkiin latautuva, suuri määrä energiaa, riittää kaikkien Konstan kojun mukana kulkevien laitteiden tarpeisiin vaikka koko pitkäksi kesäpäiväksi. Konstan valitsema virta-asema on EcoFlow -merkkinen, ja siitä virtaa saavat samanaikaisesti jopa 13 laitetta. Se sisältää erityyppisiä liitäntöjä tavallisille pistokkeille ja USB- ja USB-C-latauspiuhoille.

Kaikkein tärkein laite, johon Konsta saa virta-asemastaan sähköt, on maksupääte. Käteistä ei nykyään juurikaan käytetä, joten maksupäätteen käyttö on yrityksen elinehto.

Lisäksi Konsta kuljettaa mukana suurta kannettavaa kaiutinta, josta soittamallaan hyvän fiiliksen musiikilla hän kiinnittää lähialueen potentiaalisten asiakkaiden huomion. Virta-asemasta riittää virtaa tietenkin myös Konstan älypuhelimen ja tabletin tarpeisiin.

Konstan Kojun kesäkausi on jo polkaistu käyntiin. Nyt Konsta toivottaa tervetulleeksi lämpimät, aurinkoiset kelit, kesäisen iloiset asiakkaat ja vilkkaat myyntipäivät!

Konstan yrittäjäsatu on EVX Storen Sähköisiä satuja Suomesta -juttusarjan kahdeksas osa. Sarjassa kuvitteelliset hahmot kertovat todellisten tuotteiden käyttötavoista.

Kirjoittaja: Mainostajan Sisaltoa

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%