Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Johannes Raitjoki laulaa Vauvan päivän juhlassa Musiikkitalolla

Johannes Raitjoki laulaa Vauvan päivän juhlassa Musiikkitalolla

Hämeenkyröläinen laulaja-lauluntekijä Johannes Raitjoki nousee perjantaina Musiikkitalon estradille. Hän laulaa kuudennen kerran järjestettävän kansallisen Vauvan päivän pääjuhlassa itse tekemänsä kappaleen Laulun lapsi. Raitjoki on kahden lapsen isä; isyys herättää miehessä suuria tunteita. Musiikin moniottelija kuvaa sanoituksien ja sävellyksien nikkaroimista eräänlaiseksi synnytykseksi. Raitjoki kertoo musiikistaan ja urastaan ohjelmassa Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>