Uutiset

Poliisi tutkii Kaukajärven entisen seurakuntatalon paloa epäiltynä tuhotyönä - havaintoja pyydetään myös teollisuushallin paloon

Poliisi tutkii Kaukajärven entisen seurakuntatalon paloa epäiltynä tuhotyönä - havaintoja pyydetään myös teollisuushallin paloon

Poliisi pyytää havaintoja kahdesta tulipalosta.

Poliisi tutkii torstaina 20.4.2023 Tampereen Kaukajärvellä kello 13.00- 13.30 syttynyttä paloa epäiltynä rikoksena. Tutkintanimikkeenä on tuhotyö.

Kohdekiinteistö, käytöstä poistettu seurakuntatalo on tuhoutunut palossa lähes täysin.

Kohdekiinteistössä on ollut luvattomasti useita henkilöitä ennen palon syttymistä. Palon havaitsemishetkellä paikalta on poistunut ainakin kolmen nuoren miehen seurue. Rakennuksen lähellä on oleskellut myös muitakin henkilöitä, joihin liittyvät havainnot poliisia myös kiinnostaa.

Poliisi on saanut jo ulkopuolisten havaintoja kohdekiinteistöstä sekä seurueesta. Poliisi pyytää paikalta poistuneita henkilöitä tai tapahtumapaikalla henkilöitä havainneita ohikulkijoita ottamaan poliisiin yhteyttä. Yhteystiedot poliisille: 0295445692 tai 0295445693, Sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Teollisuushalli tuhoutunut tulipalossa osoitteessa Osuusmyllynkatu 5 B, Tampere

Torstain ja perjantain välisenä yönä 21.4.2023 tuhoutui teollisuushalli palossa Tampereen Messukylässä, junaradan varressa. Palo havaittiin puolen yön jälkeen.
Poliisi epäilee teollisuushallia tahallaan sytytetyksi. Matkaa aiemmalle Kaukajärven palopaikalle on noin 3 kilometriä. Teollisuushalli tuhoutui täysin.

Poliisi pyytää palon tai tapahtumapaikalla tai sen läheisyydessä havaintoja tehneitä henkilöitä ottamaan poliisiin yhteyttä. Yhteystiedot poliisille: 0295445692 tai 0295445693, Sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>