Kaupallinen yhteistyö

Kannattaako pikalainaa hakea?

today18.12.2023

Background
share close

Pikalainan hakeminen voi olla houkuttelevaa, erityisesti silloin kun tarvitset nopeasti rahaa. Pikalainassa on kuitenkin ominaisuuksia, jotka voivat tehdä siitä huonon vaihtoehdon. Korkea korkoprosentti, lyhyt takaisinmaksuaika ja helppo saatavuus ovat keskeisiä tekijöitä pikalainassa.

Korkea korko: Pikalainat voivat olla kalliita, kun otetaan huomioon niiden korkea korko ja mahdolliset lisäkulut. Tämä voi tehdä lainasta selvästi kalliimman verrattuna muihin lainavaihtoehtoihin.

Lyhyt takaisinmaksuaika: Pikalainoille on tyypillistä lyhyet takaisinmaksuajat. Tämä voi aiheuttaa taloudellista stressiä ja vaikeuttaa lainan takaisinmaksua, erityisesti, jos alkuperäinen rahantarve ei ollut tilapäinen.

Lainakierteen riski: Jos et pysty maksamaan pikalainaa takaisin sovitussa ajassa, se voi johtaa lisäkuluihin ja velkaantumiseen. Tämä voi asettaa sinut lainakierteeseen, jossa otat uusia lainoja maksaaksesi edellisiä, mikä voi pahentaa taloudellista tilannetta.

Puutteellinen harkinta: Pikalainan nopea saatavuus voi johtaa siihen, että päätös tehdään kiireessä ilman riittävää harkintaa. Tämä saattaa johtaa siihen, että et ole täysin tietoinen lainan kustannuksista ja ehdoista.

Mitä vaihtoehdoksi?

Nykypäivänä useista pankeista tavallisen pankkilainan hakeminen on yhtä nopeaa ja helppoa kuin pikalainan. Lainahakemuksen täytät muutamassa minuutissa netissä, vaikka kotisohvalta.

Tutustu esimerkiksi suomalaiseen Alisa Pankkiin, joka myöntää vakuudetonta pankkilainaa 30 000 euroon asti jopa 10 vuoden laina-ajalla. Pankissa saat alustavan luottopäätöksen heti hakemuksen jälkeen. Vieraile pankin verkkosivuilla ja lue lisää lainan hakemisesta.

Kirjoittaja: Mainostajan Sisaltoa

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%