Kaupallinen yhteistyö

Käytännölliset lahjaideat raskaana oleville äideille

today29.12.2023

Background
share close

Raskaana oleminen on suuri saavutus, ja siksi raskaana olevien ihmisten tulisi saada ansaitsemaansa arvostusta ja tukea. Raskaana olevien äitien hemmottelu voi olla hyvä tapa osoittaa välittämistä ja auttaa heitä selviämään raskauden haasteista.

Tässä artikkelissa katsomme muutamia erinomaisia lahjaideoita odottaville äideille. Nämä lahjat sopivat niin juhlissa kuin muuten vain äideille annettavaksi.

Mitkä ovat parhaat lahjat raskaana oleville äideille?

Ensimmäistä lasta odottavalle vanhemmalle valmistautuminen voi olla valtava tehtävä. Onneksi pienet käytännölliset lahjat voivat auttaa raskaana olevaa äitiä selviytymään odotuksesta.

Sinulla voi olla käsitys siitä, pitääkö raskaana oleva ystäväsi enemmän tunteellisista lahjoista vai olisiko hänelle mieluisampaa saada jotain käytännöllistä. Jos taas ostat lahjaa tutulle tai työtoverille, suosittelemme valitsemaan lahjan, joka on hyödyllinen tai kulutettava, jotta et lisää ylimääräistä tavaraa jo muutenkin kiireiseen aikaan. 

1. Vaippakassi

Vaippakassit eivät enää ole massiivisia ja tylsiä. Viime vuosina vaippakassit ovat kehittyneet monikäyttöisiksi, tilaviksi ja mukavasti kannettaviksi. Parhaat vaippakassit ovat suunniteltu kestämään äitiyden eri vaiheet ja sopimaan jokaiseen asuun. Vaippakassi voi olla hieman kalliimpi lahja, mutta markkinoilla on myös edullisempia vaihtoehtoja, jotka täyttävät kaikki vaatimukset. 

Hobbyhall.fi-verkkokauppa tarjoaa myös hyviä lahjoja odottaville äideille, joten tarjoukset kannattaa tarkistaa Hobby Hallista ennen ostopäätöstä.

2. Vauvan vaatteet

Odottavien äitien pitää myös valmistautua vauvan tuloon ostamalla vauvan vaatteet valmiiksi. Kaikkien erilaisten vauvantarvikkeiden ostaminen voi tulla kalliiksi, joten voit auttaa odottavaa äitiä ostamalla hänen toivomiaan vauvan vaatteita tai tarjoamalla lahjakortin.

Vauvan vaatteet voi löytää Hobbyhall.fi-verkkokaupasta edullisella hinnalla. 

3. Mukavat sandaalit

Raskauden aikana turvotusta esiintyy usein erityisesti jaloissa, nilkoissa ja sormissa. Sandaalit voivat olla erinomainen lahja odottavalle äidille, sillä ne ovat paljon mukavammat jalassa kuin tavalliset kengät.

4. Korvatulpat

Jokaisen synnyttävän äidin sairaalakassiin tulisi sisältyä korvatulpat, jotta äiti voi nukkua vauvan saapumisen jälkeen, riippumatta melutasosta sairaalassa. Vaikka tämä lahja saattaa vaikuttaa hieman odottamattomalta, uudet äidit arvostavat sitä suuresti.

5. Imetystarvikkeet

Synnytyksen jälkeen imettävillä äideillä on edessään toinen haaste. Jotkut kokevat imetyksen sujuvaksi, kun taas toiset saattavat tarvita hieman ylimääräistä tukea ensimmäisten kuukausien aikana. 

Imetystarvikkeita kannattaa ostaa lahjaksi vain läheiselle sukulaiselle tai ystävälle, sillä se on paljon henkilökohtaisempi lahja kuin esimerkiksi sandaalit tai vaippakassi.

6. Lämpöpakkaus

Koska vauva on herkkä lämpötilan muutoksille, raskaana olevia naisia kehotetaan välttämään kuumia kylpyjä, erityisesti ensimmäisen kolmanneksen aikana. Sen sijaan lämpöpakkauksen paikallinen käyttö voi auttaa lievittämään raskauden aiheuttamia kipuja ja särkyjä selässä, lonkissa ja nivelissä. 

Harkitse lämpöpakkauksen lahjoittamista läheisellesi. Tarjouslehdet voivat sisältää tarjouksia ja alennuksia myös lämpöpakkauksista.

7. Raskauspäiväkirja

Raskaus voi olla unohtumaton matka ja jotkut äidit voivat haluta tallentaa päiväkirjaan muistoja raskausajasta. Näihin erityisiin hetkiin vielä pitkään vauvan syntymän jälkeenkin, kun kaikki on kirjattu ylös.

Hobbyhall.fi-verkkokaupasta voit löytää myös söpöt raskauspäiväkirjat ja vihkot. Raskauspäiväkirjaan voi myös hahmotella vaikka lastenhuoneen sisustuksen ennen kuin sisustus laitetaan täytäntöön.

8. Vatsavoiteet

Ylellinen ja käytännöllinen vatsavoide voi auttaa vähentämään raskausarpien ulkonäköä ja rauhoittamaan tulehduksia ja kutinaa, kun keho käy läpi monia muutoksia raskauden aikana. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi voidetta tulisi levittää raskauden alusta alkaen ja jatkaa synnytyksen jälkeen.

Vatsavoide voi olla hyvä lahjaidea niin ystävälle kuin kollegalle tai vähemmän tutulle henkilölle.

9. Hotelliviikonloppu

Äidit saattavat haluta hieman aikaa itselleen ennen kuin on aika omistaa kaikki aika uudelle vauvalle. Esimerkiksi Tallinna hotellit ovat viihtyisiä ja tarjoavat mahdollisuuden nauttia Tallinnan upeista ravintoloista ja aktiviteeteista.

Hotelliviikonlopun voi ostaa lahjaksi esimerkiksi odottavalle äidille ja hänen puolisolleen. Rauhallinen viikonloppu voi auttaa odottavaa äitiä rentoutumaan ennen kuin vauva vie kaiken ajan.

Kirjoittaja: Mainostajan Sisaltoa

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%