Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Taiteilija Jari Antila kutsuu Puujumalpuistoon Pinsiöön

today21.5.2024 4

Background
share close

Pinsiössä on tarjolla monipuolinen kattaus taidetta. Taidehotelli Urkin Pirtin naapurina on ITE-Taidepuisto, joka ottaa kävijänsä tänä kesänä vastaan Runopuistona. Linnuntietä vajaan neljän kilometrin päässä on Puujumalpuisto, jota isännöi taiteilija ja yrittäjä Jari Antila. Puujumalpuiston esillepano uudistuu kokonaan.

Taiteilija ja yrittäjä Jari Antila on vakuuttunut, että pinsiöläiset taidekohteet saavat ihmiset liikkeelle. Hän keskittyy erityisesti Puujumalpuistoon, joka on hänen kotinsa välittömässä läheisyydessä. Kuva: Matti Pulkkinen

Pirkanmaan mainiona vieraillut Jari Antila oli keskeisessä roolissa 12 vuotta sitten, jolloin ITE-Taidepuisto perustettiin, rakennettiin ja avattiin suurelle yleisölle. Tästä kesästä alue tunnetaan Runopuistona, ja sillä on uudet vastuunkantajat. Ohjaksissa ovat nyt Päivi Seppä ja Pia-Maria Laaksonen.

Antilan kodin yhteydessä on kasvonsa pesevä Puujumalpuisto, jonka suosio yllätti myönteisesti viime kesänä, jolloin se oli ensimmäistä kesää auki. Yleisö löysi paikalla ja se piti näkemästään.

Tänä kesänä Puujumalpuistossa on täysin uusi taidekokonaisuus. Sen toteuttamisessa on mukana parikymmentä taiteilijaa eri puolilta Suomea.

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%