Taiteesta designiin

12 Results / Page 1 of 2

Taiteesta designiin

Taiteesta Designiin 26.2. Kellot

Taiteesta Designiin-ohjelmasarjan tuoreimmassa osassa käsittelyssä ovat arvokkaat kellot. Maaliskuun 18. päivän kansainvälisessä huutokaupassa erityisteemana ovat kellot ja korut. Maailman kuuluisimmat merkit, kuten Rolex ovat arvossaan tänäkin päivänä, ja muitakin mielenkiintoisia tuotteita nousee koko ajan mukaan. Asiantuntijana ohjelmassa Jukka Takala Huutokauppakamari Annmaris'lta.

today28.2.2018

Taiteesta designiin

Taiteesta Designiin 29.1. Hopeaesineet

Taiteesta Designiin-ohjelmasarjan tuoreimmassa osassa käsittelyssä ovat erityisesti hopeaesineet. Kansainvälisen huutokaupan pääkohteina loistavat helmikuussa taide, sisustukselliset esineet, sekä skandinaavisen modernin muotoilun huiput. Asiantuntijana ohjelmassa Jukka Takala Huutokauppakamari Annmaris'lta.

today30.1.2018

Taiteesta designiin

Taiteesta Designiin 27.11. Jouluhuutokauppa ja Suomi 100 vuotta

Taiteesta Designiin - ohjelman tuoreimmassa jaksossa puhutaan suomalaisen designin ja valaisimien nosteesta maailmalla. Miten suomalaisuus näkyy suunnittelijoidensa töissä ja miten se näyttäytyy kiinnostuksena ulkomailla. Ohjelmassa aiheina myös kuninkaalliset ja kiinnostus Suomen itsenäisyyden alkuaikojen taiteeseen. Asiantuntijana ohjelmassa Jukka Takala Huutokauppakamari Annmaris'lta.

today27.11.2017

Taiteesta designiin

Taiteesta Designiin 27.10: Suomen kultakauden taide

Huutokauppakamari Annmaris valmistautuu lokakuun viimeiseen huuutokauppaan, jossa kohteina on runsaan designkattauksen lisäksi paljon mielenkiintoista vanhempaa taidetta. Yksi  maalauksista on Kaarlo Vuoren Ruodeved kirkkoveneitä, jonka taustoista mm. ohjelmassa puhutaan. Asiantuntijana ohjelmassa Jukka Takala.

today28.10.2017

Taiteesta designiin

Taiteesta designiin 28.8.: Huutokaupan nykyaika ja kansainvälisyys

Taiteesta designiin ohjelma vie elokuun jaksollaan myös hyvin moderneihin aiheisiin. Huutokaupan käynti on muun maailman tavoin nykyään hyvin digitaalista, ja perinteisten menetelmien rinnalle on tullut internetistä sekä älylaitteista löytyvät palvelut. Miten huutokauppaan voi osallistua omalla puhelimellaan, mistä kaikkialta maailmasta kotimaiseen huutokauppaan tulee tarjouksia ja yhteydenottoja. Kuuntele alta ohjelma huutokaupan nykyaikaisuudesta […]

today29.8.2017

Taiteesta designiin

Taiteesta Designiin 31.7.: Kesäiset löydöt

Taiteesta Designiin -ohjelmasarjan tämänkertaisessa jaksossa puhutaan kesäisistä löydöistä. Onko kesällä myynnissä toisenlaista esineistöä kuin tavallisesti ja ovatko kesän toritapahtumat, antiikkitorit ym. hyviä paikkoja aarteidenetsintäreissuille? Lisäksi kuulllaan, mitkä artikkelit ovat nousseet ykkösiksi menneissä huutokaupoissa. Ilkka Lahden kanssa studiossa keskustelemassa taiteen, antiikin ja deisgnin asiantuntija Jukka Takala huutokauppakamari Annmari'sista. Taiteesta Designiin 31.7. […]

today31.7.2017

Taiteesta designiin

Taiteesta Designiin 29.5.: Designvalaisimet

   Valaisimet: Paavo Tynell Taiteesta Designiin -ohjelman neljännessä osassa keskustellaan designvalaisimista, jotka elävät nyt todellista kulta-aikaa. Tynell ja Aalto ovat tämän hetken arvokkaimpia nimiä - mistä niiden arvo muodostuu? Asiantuntijana ohjelmassa Huutokauppakamari Annmaris'lta Jukka Takala. Kuuntele tästä:

today29.5.2017

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%