uutt kohti

10 Results / Page 1 of 2

uutt kohti

Opinnollistamalla voi suorittaa jopa koko perustutkinnon työtä tekemällä

  Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluista tiimiesimies ja opintokoordinaattori Pia Vallenius.[/caption] Miltä kuulostaisi, jos voisit työtä tekemällä suorittaa perustutkintojen osia tai jopa kokonaisen tutkinnon? Tämä on mahdollista opinnollistamalla. Aiheeseen perehdytään nyt tiimiesimies ja opintokoordinaattori Pia Valleniuksen kanssa. Toimittajana Marja Tuomisaari.

today18.11.2019

uutt kohti

Esittelyssä Työnetsijät-kokeilu

Työnetsijät on Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen kokeilu, joka etsii mittatilaustyönä työnhakijalle sopivaa työpaikkaa ja auttaa näin työnhakijaa ja yritystä löytämään toisensa. Tavoitteena on tarjota tehostettua tukea aktiivisille työnhakijoille, jotka ovat motivoituneita ja valmiita työllistymään. Työnetsijätiimistä kertoo tarkemmin yrityskoordinaattori Tiina Huhtala. Toimittajana Marja Tuomisaari:

today4.11.2019

uutt kohti

OMA-kompassi opastaa työllistymistä edistävien palveluiden luo

Suunnittelija Sari Miettinen.[/caption] Joskus voi olla vaikea tietää millaisia työllistymistä edistäviä palveluja itse tarvitsee ja mitä on edes saatavilla. Siinä asiassa voi auttaa OMA-kompassi. Suunnittelija Sari Miettinen Tampereen työllisyys- ja kasvupalveluista valaisee asiaa tarkemmin. Toimittajana Marja Tuomisaari:

today21.10.2019

uutt kohti

Mikä on Digipore-hanke?

Tampereella käynnistyi alkuvuodesta Digipore-hanke. Hankkeen päätoteuttaja on Turun kaupunki ja Tampereella osatoteuttajana on kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut. Mitkä ovat hankkeen tavoitteet ja mitä kaikkea siinä on jo saatu aikaan? Asiasta kertoo Digipore-hankkeen projektipäällikkö Tomi Ränkimies. Toimittajana Marja Tuomisaari:  

today14.10.2019

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%