Päivän vieras

Anne Hyvärinen kutsuu Flamencoviikolle Tampereella

Anne Hyvärinen kutsuu Flamencoviikolle Tampereella

Tampereen 22. Flamencoviikko tanssittiin käyntiin keskiviikkona. Avajaiset vietettiin Laikunlavalla ja illalla Hällä-näyttämöllä juhlittiin 20-vuotiasta Tampereen Flamencoyhdistystä. Flamencoviikkojen puheenjohtaja Anne Hyvärinen uskoo avajaisten perusteella, että tapahtumaan on jälleen tulossa suuri joukko uusia flamencokulttuurin harrastajia.

Torstaipäivään mahtuu mm. lounas elävän musiikin säestyksellä, keskustelua ja kursseja flamencokulttuurista sekä illan kruunaava Flamenco Sauna Pakkahuoneella. Päätapahtuma Mosaicos on luvassa huomenna perjantaina. Koko ohjelma löytyy osoitteesta: tampereflamenco.com.

Tampereen Flamencoviikkojen puheenjohtaja Anne Hyvärinen vieraili SUN Radion suorassa aamulähetyksessä Ilkka Lahden vieraana. Parhaat palat ohjelmasta kuunneltavissa alla:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>