Päivän vieras

Hämeenlinnan Teatterissa ollaan valmiina syksyyn

Hämeenlinnan Teatterissa ollaan valmiina syksyyn

Hämeenlinnan Teatterin syksyyn kuuluu näytelmiä mm. Suomi 100 -teemaa vahvistaen. Teatterinjohtaja Kirsi-Kaisa Sinisalo nousee itse estradille Pentinkulman naiset -esityksessä, jossa hän esittää peräti seitsemää roolia.

Syksyn ensi iltoihin lukeutuu myös Pedro Almodovarin Naisia hermoromahduksen partaalla, Puhtaana käteen, Yksi iso pitkä rakkaus Tabermannilla,  kiitos ja Arvoituksellisia muunnelmia sekä lukuisia vierailuja. Koko ohjelmaan voi tustua osoitteessa: http://www.hmlteatteri.fi

Kirsi-Kaisa Sinisalo vieraili SUN Radiossa torstaina. Otteet ohjelmasta voit kuulla alta:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>