Tredusta tuhansiin töihin

Hyvinvointikeskus Tredun Helmi hemmottelee asiakkaitaan Pyynikillä

Hyvinvointikeskus Tredun Helmi hemmottelee asiakkaitaan Pyynikillä

Hyvinvointikeskus Tredun Helmen koulutus- ja palvelupäällikkö Sisko-Liisa Sillanpää juuri peruskorjatussa työpaikassaan.[/caption]

Tampereen Pyynikillä sijaitsevan Tredun Santalahdentien toimipisteen uudistus ja peruskorjaus ovat valmistuneet. Tuloksena on syntynyt ainutlaatuinen Hyvinvointikeskus Tredun Helmi, jonka avajaisia vietetään tällä viikolla.

Tredun Helmessä opiskelee pääasiassa sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, joita avaraksi ja valoisaksi suunnitelluissa tiloissa ahertaa peräti 2400.

Hyvinvointikeskuksessa voi esimerkiksi ostaa Tredun opiskelijoiden tekemiä kahvila- tai ravintolatuotteita, käydä kampaajalla tai vuokrata hotellihuoneen.

Palveluiden tuottamisessa lähtökohtana on asiakaspalvelun tuottaminen erilaisten palvelupakettien avulla ja samalla työssäoppiminen; asiakas saa kohtuuhintaista palvelua ja opiskelijat saavat arvokasta kokemusta asiakaspalvelutilanteista oikeiden asiakkaiden kanssa.

Tredun Helmi toimii osana Tampereen kaupungin keskusta-alueen hyvinvointikeskuspalvelumallia.
Lokakuussa ovensa asiakkaille avaavassa Tredun Helmessä on mm. ikäihmisten mahdollista päästä kokeilemaan erilaisia hyvinvointiteknologian uusia laitteita ja sovelluksia.

Tervetuloa tutustumaan Tredun Helmen monipuoliseen palvelutarjontaan!

Tredun Santalahdentien toimipistepäällikkö, Hyvinvointikeskus Tredun Helmen koulutus- ja palvelupäällikkö Sisko-Liisa Sillanpään haastattelu:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>