Tredusta tuhansiin töihin

Kirjaston kerhot tuovat turvallisia aikuisia lasten iltapäivään

Kirjaston kerhot tuovat turvallisia aikuisia lasten iltapäivään

Anu Kormano ja Tarja Laukkanen.[/caption]

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on muiden tamperelaisten tahojen kanssa mukana palkitussa Kaukajärven kirjaston kanssa toteutetussa yhteistyöhankkeessa, jonka tarkoituksena on tarjota kirjastolla paljon aikaansa viettäville ala-asteikäisille lapsille ohjattua tekemistä ja tutuksi tulevia turvallisia aikuisia.

Kerhoja järjestetään Kaukajärven kirjastolla joka toinen viikko.

Tampereen kaupungin kehittäjäpalkinnon keväällä 2017 saaneesta yhteistyöstä kertovat tässä jaksossa koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoa opiskelevia Tredussa opettava Anu Kormano sekä Tampereen kaupungin palveluohjaaja Tarja Laukkanen.

Kuuntele koko jakso tästä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>