Päivän vieras

Kansi ja Areena odottaa suuria päätöksiä

Kansi ja Areena odottaa suuria päätöksiä

Tampereen keskustaan, rautatien päälle valmisteltava suurhanke Kansi ja Areena näyttäisi toteutuvan. Tänä vuonna hankkeessa on tapahtunut paljon, kun
Liikennevirasto, Tampereen kaupunki ja SRV allekirjoittivat sopimuksen Kannen ja sen alapuolisten rakenteiden ja ratamuutosten suunnittelusta ja rakentamisesta. SRV ja hankkeen sijoittajakumppanit LähiTapiola-ryhmä ja OP Ryhmän vakuutus- ja eläkeyhteisöt sekä Tampereen kaupunki sopivat monitoimiareenan osakassopimuksen sisällöstä.

Korkein hallinto-oikeus hylkäsi kesällä hankkeesta alkuvuonna 2017 tehdyt valitukset ja Euroopan komissio hyväksyi Tampereen monitoimiareenalle myönnettävän tuen.

Viimeisimpänä hankkeessa on kirjoitettu Areenan osakassopimus ja yhteistyösopimukset Tapparan, Ilveksen, Lapland Hotelsin ja Restamaxin kanssa.

Vielä tärkeitä tietoja kuitenkin odotetaan.

SRV:n hankejohtaja Henrik Eklund vieraili SUN Radiossa Ilkka Lahden vieraana tiistaiaamuna. Kuuntele otteet ohjelmasta alta.

Aamun lähetyksen kokonaisuudessaan voit kuunnella radiot.fi -palvelussa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>