Päivän vieras

Edullisemmat parkit alkoivat Tampereella

Edullisemmat parkit alkoivat Tampereella

Tampereen kaupunki tarjoaa Loppiaiseen asti edullista pysäköintiä Tampereen keskustassa. Kaikkiaan kymmenessä pysäköintihallissa voi pysäköidä ensimmäisen tunnin ilmaiseksi arkisin klo 15 – 22 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 9 – 22.

Tampereen kaupunki haluaa kampanjalla edistää ja helpottaa vuoden vaihteen asiointia ja ostosten tekemistä keskustassa. Kampanjan rahoittavat Tampereen kaupungin Viiden tähden keskustan kehittämisohjelma ja Raitiotien kehitysohjelma. Myös Tampere tunnetuksi ry on mukana kampanjassa.

Tampere Tunnetuksi ry:n toiminnanjohtaja Riikka Töytäri vieraili SUN Radiossa asian tiimoilta. Kuuntele!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>