Päivän vieras

Maineikkaan kitarafestivaalin tulevaisuus vaakalaudalla, tukea tarvitaan

today11.1.2018

share close

Tampere Guitar Festival on ajautunut historiallisen syvään taloudelliseen ahdinkoon. Järjestäjätahot kertovat tilanteen olevan monen asian summa: tilaisuuksien aiempaa alhaisempi täyttöaste, kohonneet ulkoiset kustannukset ja rahoitusvaje ovat keskeisimmät syyt tukalaan tilanteeseen.

Eri puolilla Pirkanmaata kuultavaa kitaratapahtumaa on järjestetty vuodesta 2005 lähtien joka vuosi. Kolmentoista vuoden aikana on toteutettu satoja yleisötilaisuuksia konserteista  kursseihin. TGF lukeutuu myös Pirkanmaan festivaalit ry:n perustajajäseniin.

 

Varojen keräämiseksi alkuvuodesta 2018 järjestetään kolme Gaalakonserttia, joissa esiintyy klassisen ja kevyen kitaramusiikin tähtiä sekä tulevaisuuden lupauksia. Ensimmäiset tapahtumat ovat Tampere-talossa 12.1. klo 19 ja Suomalaisella Klubilla lauantaina.

Festivaalijohtaja Tomi Tolvanen vieraili SUN Radiossa selventämässä tilannetta. Kuuntele!

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%