Päivän vieras

Maineikkaan kitarafestivaalin tulevaisuus vaakalaudalla, tukea tarvitaan

Maineikkaan kitarafestivaalin tulevaisuus vaakalaudalla, tukea tarvitaan

Tampere Guitar Festival on ajautunut historiallisen syvään taloudelliseen ahdinkoon. Järjestäjätahot kertovat tilanteen olevan monen asian summa: tilaisuuksien aiempaa alhaisempi täyttöaste, kohonneet ulkoiset kustannukset ja rahoitusvaje ovat keskeisimmät syyt tukalaan tilanteeseen.

Eri puolilla Pirkanmaata kuultavaa kitaratapahtumaa on järjestetty vuodesta 2005 lähtien joka vuosi. Kolmentoista vuoden aikana on toteutettu satoja yleisötilaisuuksia konserteista  kursseihin. TGF lukeutuu myös Pirkanmaan festivaalit ry:n perustajajäseniin.

 

Varojen keräämiseksi alkuvuodesta 2018 järjestetään kolme Gaalakonserttia, joissa esiintyy klassisen ja kevyen kitaramusiikin tähtiä sekä tulevaisuuden lupauksia. Ensimmäiset tapahtumat ovat Tampere-talossa 12.1. klo 19 ja Suomalaisella Klubilla lauantaina.

Festivaalijohtaja Tomi Tolvanen vieraili SUN Radiossa selventämässä tilannetta. Kuuntele!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>